7 hetes terhesek, hogy érzitek magatokat? Vagy 7 hetesen mijen tüneteitek voltak?
Én ilyenkor már két hete hánytam, émelyegtem, sokat aludtam.Igazán más panaszom nem volt.
36 hetes km.
A 2. babámat várom, most a 12. hétben vagyok.
Az első terhességnél csak annyit tünetem volt a 12. hétig, hogy fájt a mellem és néha görcsölgetett a hasam, aluszékony voltam, székrekedésem volt.
Most pedig annyi van, hogy délután szintén tudnék aludni, valamint eléggé puffadok és néha szédülök. Most se görcsölgetés, se cicifájás, nem is duzzad, nem is feszül.
(Ha nekem tünetek alapján kellene megállapítani a terhességet, akkor én max a magzatmozgással venném észre, mert ami nekem van, az bármi másra is ráfogható.)
A pocak még azért lehet nagyobb, mert ilyenkor az egész testben lassabbak az izmok, az emésztés is lassabb és szinte mindenki kivétel nélkül puffad, kisebb, nagyobb mértékben. A méh még a szeméremcsont mögött van, de a belek már rendeződnek, dagadnak, a szervek csúsznak felfelé, emiatt lehet poci, illetve én elkezdtem "derekasodni", derékban szélesedek.
A puffadásnak köszönhetően reggel pocak nélkül ébredek, estére lufi hassal fekszem. De ez mostanában fog elmúlni, szóval egy pár hétig ismét lapos hasú leszek valószínűleg, utána már jön a babapocak!
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!