29 hetes kismamik hogy érzitek magatokat? Milyen kellemetlen tüneteitek vannak, ha vannak? Keményedésekkel hogy álltok?
Alapjaban veve jol vagyok. Csak ne lennek ennyire faradt. Neha kemenyedik a pocim, de kozel sem annyit mint az elso gyermekemmel. Viszont borzalmas csontfajdalmaim vannak. Olyan erzes mintha egne a szemerem csontom. Iszonyatosan faj...neha felallni is nagyon nehez. Ejszakai forgolodasrol meg ne is beszeljunk.
Te hogy vagy?
Szia!Hát az éjszakák nekem is szörnyűek csak pörgök az ágyban.Én kb.egy hete érzem a keményedéseket és kicsit ijesztőek számomra és néha olyan a hasam mint egy lufi.
Neked második baba?Akkor te már fel vagy készülve ezekre a dolgokra.Hova valósi vagy?
Sziasztok!
Bár én még csak most töltöttem a 28.hetet, de azért írok:)
Mi jól vagyunk, közérzetem nagyon jó, az éjszakáim is viszonylag nyugodtak, bár ma hajnali 3-kor keltem...
Elég sokat híztam eddig, 14 kg., de látszani nem látszik rajtam, csak a hasam óriási+ vizesedtem is, remélem nem azért mert nagyon nagy lesz a babám:) bár holnap majd kiderül mert megyünk 4d-s uh-ra.
Nálatok kisfiú vagy kislány lesz?
Nálunk kislány!
Mi elvileg pénteken megyünk 4d-re,nekünk kis fiunk lesz.
Ti mit csináltok egész nap,dolgoztok még én néha nagyon unatkozom.Lassan telik ez az utolsó trimeszter.
Szia! Elso vagyok. Igen masodik baba. De nem mondhatnam, hogy fel vagyok keszulve. Ez a terhesseg teljesen mas mint az elozo. A kisfiammal anno, ilyenkor mar ugy neztem ki mint egy lufi...sokat hiztam. Nem fajt semmim, csak a legvegen. Igaz a kemenyedesek voltak...de ez a csontfajas nem volt.
Amugy angliaban elek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!