Rendszeres keményedésekkel is megindulhat a szülés?
Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 08:21
1/4 anonim válasza:
Hát ha már rendszeres,akkor az nem keményedés lesz,hanem fájás!Attól függ,milyen intenzív és milyen időközönként jön!
Hány hetes vagy?Fekvéstől,langyos zuhanytól sem múlik el a keményedés?Mert akkor neked fájásaid vannak,és mérd az időt,ez valószínű szülés beindulás lesz!
35hkm
2/4 A kérdező kommentje:
39 hetes vagyok.Tegnap este óta 10 percenként brutálul keményedek de semmi fájdalmat nem érzek.
2011. aug. 22. 08:43
3/4 anonim válasza:
Szia!Én is 39 hetes vagyok,és szintén elég sűrűen keménykedik a pocim,de fájást nem érzek!Semmit!!
4/4 anonim válasza:
Szia! Én 36 hetes vagyok, és vannak napok, hogy úgy bekeményedek, hogy mozdulni nem tudok, de ma például csak párszor keményedtem és nem olyan durván. Az orvos azt mondta, hogy ez teljesen normális és hogy már nem lenne koraszülés. Fájdalmat csak néha érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!