Indulhat a szülés csak keményedésekkel?
Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 21:43
1/7 A kérdező kommentje:
Amikor még nem görcsöl a has,de folyamatos keményedéseim vannak,igaz rendszertelenül,de fürdő után sem javult.37 hetes km.
2010. nov. 29. 21:45
2/7 anonim válasza:
Indulhat, de nem törvényszerű, és keményedések amúgy is vannak sokszor a terhesség alatt!
3/7 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem,mert nst-n voltam este,ahol már elértem a skálán a 100-ast.Dokim haza küldött,mert rendszertelenül jöttek,de azóta is folyamatosan keményedik a pocim,pedig fekszem,fel sem merek állni.Már fürödtem,hátha elmúlik.
2010. nov. 29. 22:05
4/7 anonim válasza:
Szia!
Mi lett?
Nekem kétszer is így indult, csak keményedett és rendszertelenül. De nekem hamar meglett utána.
5/7 anonim válasza:
Első vagyok.
Én is kiváncsi vagyok ám????
Így, amit írtál, már érthető, nekem is így volt, hogy rendszertelenül fájdogált, keményedett...
Írj, ha tudsz! :-)
6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Még egyben vagyunk:-)Tegnap éjjelre jóslóim is lettek.Mára sem lettem jobban:-(Még mindig keményedek+szédülök.Holnap megyek délután dokihoz,ha addig kibírom még:-)Köszi az érdeklődést!:-)
2010. nov. 30. 11:35
7/7 anonim válasza:
Első.
Hát még jobb lenne, ha kicsit maradnátok egyben, de ha nem hát nem, Ő tudja a legjobban, hogy mikor kell kibújnia...:-)
Remélem nem félsz, nem lesz fájdalommentes, de csodálatos élmény, mikor kibújik, és végre megpillantjátok egymást. :-)
Én 3 hónapja szültem, de még mindig sírok, ha eszembe jut, hát még ha ránézek a kicsire...
Könnyű szülést, és jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!