S. O. S. Hasmenés, hányás, hol szabályos, hol szabálytalan fájások? Ugye nem lesz belőle szülés még? 28 hetes vagyok!
Nem akartam, mert tudom, hogy le kellett volna mennünk a kórházba, ami tőlünk 100km-re van és a férjem nem kapott volna mára szabadságot, és nem akartam, hogy éjjel egyedül jöjjön haza, nehogy baja legyen. Nemsokára felhívom az orvost!
Köszönöm mindenkinek!
nekem a tök zárt méhszájam 1,5 óra alatt nyílt ki úgy, hogy csak nézett a doki is!
ha ez a kicsi a 28. hétre születik meg akkor lehet, hogy életre szóló károsodása lesz. a férjed meg felnőtt. ő tud magára vigyázni, de a baba teljes mértékben tőled függ.
én az tuti, hogy ha kellene akkor szomszéddal, taxival, mentővel...de mennék
Beszéltem vele igen. Azt mondta, hogy menjünk le, ő odaszól majd a kórháznak, hogy megyünk, csak szóljak neki, holnap meg megnéz, addig pedig az ügyeletes doki ellát..
Köszönöm mindenkinek!
Szia!
Nekem 25 perces fájásaim volta 31 hetesen, de énmagasról lesz@rtamm hogy kit zavarok!A 3. ilyen után rohantunk a kórházba, közben meg hívtam a dokim!Péntek este volt!Azt mondták,ha csak 1 órát várunk, már visszafordíthatatlan és még aznap megszülök :(
De infúzióval reggelre megállt a folyamat!Addig teljesen zárt voltam!
Akkor viszont elment a nyákdugóm, elvékonyodott felpuhult a méhnyak, és 2 ujjynira kiníltam...Szóval minden furcsával inkább inkább zaklatom a dokim,mintsemhogy baba legyen hamar!
Végül a lányom 39+4-re született egészségesen...
De pont a Te heyledben zaklattam volna a dokit, de lehet még a hívás nélül is a kórházba vittettem volna magam,mert ilyen messze van!
De remélem minden rendben lesz Veletek, és időre születik majd egészséges kisbabád!
23 hós kislány és 13 hetes pocakbabi anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!