Hányás, hasmenés szülés elött? Lehetnek ezek is előjelek?
Figyelt kérdés
Keddre vagyok kiírva. Tegnap egéaz du. fájdogált a pocakom olyan mensi szerűen +a derekam is.Éjjel arra ébredtem,hogy iszonyat fáj a gyomrom-irány a Wc,eredmény a kérdésben. :(2010. jan. 30. 01:23
1/5 anonim válasza:
A hasmenés egyértelmű jele. A szervezeted felkészül a szülésre, mégpedig kitisztítja a beleket, na, meg a baba is nyomja. A hányásról még nem hallottam.
A derékfájás is egyértelmű jele, nekem mindkét babánál innen tudtam, hogy csak pár napom van hátra!
2/5 anonim válasza:
Így van, ahogy előttem írták, sőt a hányás, hányinger is lehet előjel, de akár a szülés beindulásakor és a vajúdás alatt is jelentkezhet. Nekem az első szülésemkor nem volt semmi más jele, hogy szülni fogok, csak az, hogy a derekam fájt...ez reggel kezdődött, este 10.10-kor megszületett a fiam..Könnyű szülést!
3/5 anonim válasza:
Az biztos! Sőt lehet már meg is van a baba???
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem született meg:(
A derekam még mindig fáj a pocakom is görcsölget néha, de semmi több.
2010. jan. 31. 08:31
5/5 anonim válasza:
Hát én szülés előtti éjjel ingáztam a wc-re :D Alul fölül jött minden, nem voltam szép látvány. De saját lábamon mentem át a szülőszobára tolófájásokkal. :D
Könnyű szülést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!