Tehetek valamit a hányás ellen szülés közben? Bővebben lent.
Az igazság az hogy első baba lesz,nincs tapasztalatom,viszont ismerem magam annyira hogy tudjam,hányni fogok.
Ha erősebb menstruációs görcseim voltak akkor is képes voltam hányni a fájdalomtól.Persze ez ritkán fordult elő,de egy évben 2-3x volt ilyen...nagyon kínosnak érzem.Hogy majd ott a szülőszobán...A férjem is bent lesz,ő azt mondja erre hogy láttak már különb dolgot is a kórházban...
Mégis esetleg valamilyen praktika,tapasztalat ha volt már valaki ilyen helyzetben?
Előre is köszönöm!
33 hetes km
Mitől hánynál??? Nem lesz rá időd.De akkor kérj egy hánytálat és annyi.De a hányás egy kórházban nem feltűnő.
Az az igazi szerencsés baba,aki sz@rban születik.És sem egy nagy csoda.Hiszen kórház.
Köszönöm a válaszokat!Akkor nem leszek túl feltűnő jelenség ha így reagálnék a dolgokra.:)
Kedves 76%-ban hasznos válaszokat adó válaszoló!
Igazából a fájdalom hatására válaszol a szervezetem hányással.Ez lehet vajúdás alatt is,amikor még lehet "időm" rosszul lenni.(azaz hányni.)
Köszönöm a válaszokat...Megpróbálok felkészülni minden eshetőségre...:/
Nehogy rosszul érezd már magad.
Én konkrétan beszartam. És tudod mit mondtak?:Anyuka,itt ma mindennek ki kell jönni:-) Igazuk volt!:-)
Én mind a két szülésem előtt/alatt hánytam (3 ujjnyinál elkezdtem és még a kitolás előtt is...) :(
Hozták utánam a tálat, mikor már nem kelhettem fel a párom tartotta. Nem a legszebb látvány, dehát nem igen tudtam vele mit kezdeni :(
Gyanítom most is így lesz--ahogy magamat ismerem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!