Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tehetek valamit a hányás...

Tehetek valamit a hányás ellen szülés közben? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Az igazság az hogy első baba lesz,nincs tapasztalatom,viszont ismerem magam annyira hogy tudjam,hányni fogok.

Ha erősebb menstruációs görcseim voltak akkor is képes voltam hányni a fájdalomtól.Persze ez ritkán fordult elő,de egy évben 2-3x volt ilyen...nagyon kínosnak érzem.Hogy majd ott a szülőszobán...A férjem is bent lesz,ő azt mondja erre hogy láttak már különb dolgot is a kórházban...

Mégis esetleg valamilyen praktika,tapasztalat ha volt már valaki ilyen helyzetben?

Előre is köszönöm!

33 hetes km

2011. febr. 17. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj. Szólhatsz a dokinak előre, de láttak ők már cifra dolgokat. Szülés közben alul-felül jön minden, és eszedbe sem fog jutni, hogy zavarban legyél miatta. Nekem terhességem alatt az volt a fő gondom, hogy mi lesz, ha a beöntés után a fájások közben nem tudom normálisan kitörölni a fenekem? De akkor eszembe sem jutott a dolog, csak vagy 2 nappal később, és akkor persze zavarban voltam, de ők valóban láttak már cifra dolgokat. Nyugi. Gratula a picúrhoz.
2011. febr. 17. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én hánytam kétszer is, meg alul is volt probléma, de erre csak azt a választ kaptam, hogy mással is előfordul az ilyen. Szerintem a hányás ellen nem is lehet tenni semmit. Abban a helyzetben így reagál a szervezeted is.
2011. febr. 17. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:
47%

Mitől hánynál??? Nem lesz rá időd.De akkor kérj egy hánytálat és annyi.De a hányás egy kórházban nem feltűnő.

Az az igazi szerencsés baba,aki sz@rban születik.És sem egy nagy csoda.Hiszen kórház.

4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én is hánytam végig,nagyon kellemetlen volt,nem csak az,hogy a hányás eleve kellemetlen,hanem összehánytam a WC-t,és láttam,hogy a takarítónő a fenébe kíván.
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Akkor nem leszek túl feltűnő jelenség ha így reagálnék a dolgokra.:)

Kedves 76%-ban hasznos válaszokat adó válaszoló!

Igazából a fájdalom hatására válaszol a szervezetem hányással.Ez lehet vajúdás alatt is,amikor még lehet "időm" rosszul lenni.(azaz hányni.)

Köszönöm a válaszokat...Megpróbálok felkészülni minden eshetőségre...:/

2011. febr. 17. 20:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy rosszul érezd már magad.

Én konkrétan beszartam. És tudod mit mondtak?:Anyuka,itt ma mindennek ki kell jönni:-) Igazuk volt!:-)

2011. febr. 17. 22:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Én mind a két szülésem előtt/alatt hánytam (3 ujjnyinál elkezdtem és még a kitolás előtt is...) :(

Hozták utánam a tálat, mikor már nem kelhettem fel a párom tartotta. Nem a legszebb látvány, dehát nem igen tudtam vele mit kezdeni :(

Gyanítom most is így lesz--ahogy magamat ismerem...

2011. febr. 19. 12:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is sikerült hánynom a vajúdás alatt, a szülésznő épphogy odaért a vesetállal. Nem láttam rajta, hogy meglepődött volna, vagy emiatt rossz szemmel nézett volna rám. A férjem is ott volt mellettem, de csak aggodalmat láttam rajta. Bár abban az állapotban egyáltalán nem érdekelt, hogy ki mit gondol.
2011. febr. 20. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!