Szülés után lévő kismamák! Mennyi idő után lesz a hasam a régi? Mit tehetek érte? Van vmi csoda módszer?
Van, akinek soha. Megnyúlik a bőr, és előfordul, h magától nem húzódik vissza.
De akad, aki három gyerek után vékonyabb, mint én. :)
Pedig jó lenne valami tuti módszer, mert hatalmas nagy pocakom van és rendesen szét is repedezett a bőr rajta. Bár ez zavar a legkevésbé, mert az majd elhalványodik, tudom.
De ha nem menne vissza, az nagyon zavarna :(
Alkatfüggő. Ha szerencsés vagy, akkor az első szülés után szinte magától rendeződik minden, csupán ki odafigyelést igényel, hogy formába hozd magad. Nekem az első 3 baba után magától visszahúzódott a hasam, nem tettem semmit. Igaz, nem híztam sokat és rengeteget mozogtam (nem torna). aztán 36 évesen megszültem a 4. babát...na, most már nem ment vissza annyira a hasam, talán tornával menne, de sajnos 4 gyerek háztartás+ kert... szóval bonyolult :)
Persze, a mozgás mindig jó. Ha sok fölösleges pénzed van, mehetsz masszázsra, meg csináltathatsz mindenféle ilyen-olyan kezeléseket, de ha hízásra hajlamos vagy, akkor ezek csak időszakos megoldások. Többet érsz azzal, ha néha mozogsz, odafigyelsz az étkezésedre... Különben a teljes regenerálódáshoz minimum 1 év szükséges...
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó! Mit tornázol?
Béres Alexandrát csinálok + 8 perc durva has. Ezeket férjem töltötte le...
Ez az, jobb minőségbe töltötte le valahonnan, de szerintem youtubeon is találsz másikat:
http://www.youtube.com/watch?v=3iSBqFDMuq8
Napi 8 perc és tényleg hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!