Ikres kismamák, hányan vagyunk ezen az oldalon?
Jelen! 14 hósak az ikrefiaim, egypetéjűek. Strapár már megszoktam, nem is tudnám máshogy elképzelni, és van egy segítségem egész nap: a 3 éves lányom. :-)
Neked?
Első vagyok. Nekem ez volt a legnehezebb időszak, amikor olyan fél évesek voltak (az elején kívül persze), mert nem tudtak ülni, de már minden érdekelte őket. Mindig kézben lettek volna.
Nekem soha nem aludták végig az éjszakát, pedig épphogy korababák, 35+5 hétre születtek, elejétől szépen szopiztak, 1 hónapig csak szoptak, aztán kellett kis pótlás fél éves korukig, onnan már ette is, így nem fogadták el a tápit, elég volt a hozzátápi és a cici.
Még mindig szopiznak, már csak este meg éjjel, de minimum 3x kelnek mindketten minden éjjel, ha csak 4-5x kelek az már egy tuti éjszaka. Szegény apa is, ha felkeltik egymást. :-( Nagyon várom már, hogy egy éjszaka rendesen aludjunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!