40 héten túli kismamák: sokan vagyunk? Hogy bírjátok? Miben reménykedtek? Ma hidegfront lesz.
Bár nekem már megszületett (7 hetes), de én is túlhordtam őt, és én is egyfolytában a frontokban reménykedtem. Viszont nálam a frontok nem jelentettek semmit, picurim nagyon jól érezte odabent magát. :)
Viszont a kórházban, mikor front volt, akkor csak azt vettem észre, hogy egyre több a baba. Úgyhogy még bármi történhet!
Nehéz már az utolsó napokban, főleg ha túlhordod. Az ember türelmetlen nagyon, de most már tényleg csak pár nap (vagy akár óra) és kezedben tarthatod a kicsikédet!
Könnyű szülést kívánok!
Én is már megszültem (4 hete), de én is túlhordtam 1 héttel. Hiába volt front, hiába volt telehold...
Végül aznap született meg, mikor megbeszéltük a dokival, hogy másnap beindítja a szülést. Hazaértem, örültem, hogy de jó, holnap szülünk, erre jöttek a fájások, és még aznap megszültem :) Az én babám a beindítás tervétől ijedt meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!