Ki hogy érzi magát ma, hogy beköszöntött a hidegfront?
Engem napok óta kínoz a fejfájás, szédülés, lehangoltság. Erőm híján vagyok, pedig lenne mit csinálni. Alig bírok valamit csinálni, nincs erőm állni sem. Eluralkodott rajtam a lustaság is napok óta. Ti hogy vagytok ezzel?
32+1h km.
Írjatok!!! :-)
Én totálisan zombi vagyok 3 napja, már alig várom, hogy jöjjön a hideg front, szeretem a hűs levegőt amúgy is :)
Nekem tökéletes a 20-23 fok!
én tegnap még nagyon aktív voltam, lemostam a fürdőben a csempét, ajtókat az egész házban, de ma iszonyatosan vagyok...:/
délelőtt sétáltunk a kisfiammal a játszira, azt hittem elájulok...nálunk még nagyon meleg van, és nagyon fülledt az idő.
várom már a beígért 20-23 fokot, nekem az most tökéletes, egyébként is télszerető vagyok inkább.
Nálunk folyamatos a pocikeményedés és fáradt vagyok nagyon! Remélem ez a front kihozza a bébit a pociból! :D
38+3 kismama :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!