A mostani hidegfront hogyan hathat egy 34 hetes kismamára?
Mintha csak én kérdeztem volna!!
Én is ezért aggódom már két napja a párom is mindennap elmondja,hogy reméli ránk nem hat.Én még csak most vagyok 33 hetes de sajnos már 2 napja sok a mensi szerű görcsöm és fáj a szemérem csontom ha felállok meg a derekam ezért vagyok beijedve egy kicsit.
Nagyon bízom benne,hogy ez ránk nem fog hatni!
November 21-re vagyok,és te?
Nagyon remélem hogy bent marad még a kicsilány még legalább egy hónapot várhatna :).
Tegnap itt javasolta egy kismama hogy vegyek be magnéziumot és pihenjek le utána jobb lett meg a fürdő is segített.30hetesen még teljesen zárt voltam hétfőn megyek megint remélem minden rendben.
Csak nem lesz bajunk,bár jó lenne ha valaki biztatna minket de nem nagyon akarnak válaszolni.:(
Igen első baba,és szerintem még a 33.hét mert hétfőn fordulunk legalább is nov 21 hétfőre esik de uh alapján is annyi bár az alapján még csak ma töltöttem be mert a méretei miatt mást adott ki legutóbb.Mindegy hát betöltött 33.De ez nagyon érdekes ,hogy egy napra vagyunk kiírva.És ki hol fog szülni?Én Balassagyarmaton.
első nov.21-re kiirt kismama vagyok
Ancsi
Jaj és kislány lesz Emese Anna.
:)
Ancsi
Én budapesten a SOTE 1-en fogok szülni, első baba kisfiú és Botond lesz
Elkezdtétek már készíteni a cuccokat a babának? mármint babruhák mosása, vásárlás... kórházas csomag elkészült?
én már elkezdtem moszni őket, hogy kapjanak még egy kis napsütést:))) A vásárlás folyamatos, még azért kell pár dolog. A kórházas csomagom is még csak készülőben.
Várjátok már a szülést? Féltek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!