Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A mostani hidegfront hogyan...

A mostani hidegfront hogyan hathat egy 34 hetes kismamára?

Figyelt kérdés
Nálunk még nem okozhat semmi rosszat, ugye? Mert azt hallom, hogy a hidegfront beindítja a szülést.
2011. okt. 6. 14:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Mintha csak én kérdeztem volna!!

Én is ezért aggódom már két napja a párom is mindennap elmondja,hogy reméli ránk nem hat.Én még csak most vagyok 33 hetes de sajnos már 2 napja sok a mensi szerű görcsöm és fáj a szemérem csontom ha felállok meg a derekam ezért vagyok beijedve egy kicsit.

Nagyon bízom benne,hogy ez ránk nem fog hatni!

2011. okt. 6. 14:14
 2/15 A kérdező kommentje:
nekem is ma kezdődtek mensi szerű görcsök, nagyon minimális, de arra pont elég hogy nyugtalanítson. Remélem tényleg nem hat ránk! Mikorra vagy kiírva??
2011. okt. 6. 14:17
 3/15 anonim ***** válasza:

November 21-re vagyok,és te?

Nagyon remélem hogy bent marad még a kicsilány még legalább egy hónapot várhatna :).

Tegnap itt javasolta egy kismama hogy vegyek be magnéziumot és pihenjek le utána jobb lett meg a fürdő is segített.30hetesen még teljesen zárt voltam hétfőn megyek megint remélem minden rendben.

Csak nem lesz bajunk,bár jó lenne ha valaki biztatna minket de nem nagyon akarnak válaszolni.:(

2011. okt. 6. 14:55
 4/15 anita0802 ***** válasza:
én is november 21-re vagyok kiírva nekem is megvannak a görcsök én is zárt vagyok és én is aggódom.szerintem vagy legalábbis remélem hogy nem befolyásolja a szülést ahhoz elég korán lenne még
2011. okt. 6. 16:15
 5/15 A kérdező kommentje:
én is november 21-re vagyok kiírva, de az már nem a 34. hét? Én hétfőn voltam dokinál, én is zárt vagyok, nekem kisfiam lesz, első babátok?
2011. okt. 6. 16:33
 6/15 anonim ***** válasza:

Igen első baba,és szerintem még a 33.hét mert hétfőn fordulunk legalább is nov 21 hétfőre esik de uh alapján is annyi bár az alapján még csak ma töltöttem be mert a méretei miatt mást adott ki legutóbb.Mindegy hát betöltött 33.De ez nagyon érdekes ,hogy egy napra vagyunk kiírva.És ki hol fog szülni?Én Balassagyarmaton.

első nov.21-re kiirt kismama vagyok

Ancsi

2011. okt. 6. 16:50
 7/15 anonim ***** válasza:

Jaj és kislány lesz Emese Anna.

:)

Ancsi

2011. okt. 6. 16:51
 8/15 A kérdező kommentje:

Én budapesten a SOTE 1-en fogok szülni, első baba kisfiú és Botond lesz

Elkezdtétek már készíteni a cuccokat a babának? mármint babruhák mosása, vásárlás... kórházas csomag elkészült?

2011. okt. 6. 18:10
 9/15 A kérdező kommentje:

én már elkezdtem moszni őket, hogy kapjanak még egy kis napsütést:))) A vásárlás folyamatos, még azért kell pár dolog. A kórházas csomagom is még csak készülőben.

Várjátok már a szülést? Féltek?

2011. okt. 6. 18:11
 10/15 A kérdező kommentje:
igen hétfőn van a forduló, de nekem mindig úgy mondják, hogy 34. hétben vagyok. Ja és nálunk a babó méretei alapján 1 héttel nagyobb, de valószínű nagy lesz, mert pontosan tudom, hogy mikor készült:)
2011. okt. 6. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!