Kisfiút váró kismamák, volt valami praktikátok fiú baba fogantatásához (lúgosítás, sós fürdő, jónás módszer, mikor voltatok együtt pé. Előtt, után) stb?
Szia!
Nekem 3 fiam van, de semmi praktikát nem tudok mondani :)
Mind a három más időben "készült" ovu előtt, alatt, után. A ciklus.hu szerint kettőnek lánynak kellett volna születnie, a kínai naptár szerint egy lányom lenne :)
Nemrég tettem fel én is ezt a kérdést :)
Hátha hasznos lesz, linkelem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
A párom családjára nagyon is igaz,hogy "egy ember csak egy félét tud csinálni". A párom nagyapjának csak fiai vannak/voltak- 2 meghalt még régen. Apósomnak csak fiai (lettek volna,ikerterhesség volt,a 7. hónapban halva születtek). Após egyik testvérének csak fiai,a másiknak csak lányai vannak. Ezeket tekintetbe véve 2 kislány után felvállaltunk egy 3. babát... hátha megtörjük a sort! Szorítsatok!!!
Az ismert praktikák csak akkor válhatnak be,ha az apukának a "kisfickói" közt vannak fiúk és lányok is!
Sok sikert,hogy a kívánt nemű,egészséges babátok legyen!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!