Fekvő helyzetben (kizárólag! ) pár perc után enyhe, de kellemetlen, zsibbadáshoz hasonlító (de nem pont az) érzés a lábaimban. Másnál is van ilyen? Mitől lehet ez?
A lányom 3,5 éves. Még a vele való terhességem alatt volt, hogy elalvás előtt valami fura érzésem volt a lábamban. Nem zsibbadás, nem tudom megfogalmazni...olyankor "meg kellett", hogy feszítsem a lábaimat, és egy idő után nem éreztem. Dokinak sosem mondtam, mert nem hittem, hogy ez a terhességgel összefügg. 1-2 hete akadtam egy cikkre, és teljesen ledöbbentem.
Köszönöm a cikket! A vasamra tényleg oda kell figyelnem, mert a határon mozgok. A leleteim mindig jók voltak, az 1. terhességemnél is, de szülés után elájultam párszor.
A rendszeres testmozgás is hiányzik, szó mi szó.
Hogy mindkét oldalamon érzem-e? Erre még nem is figyeltem, de szerintem igen. Jobb oldalon biztos, majd most tesztelem a másik oldalt is :)
Ott is :(
Ja, és nálam eddig kizárólag terhesség alatt jött ez elő.
Ez a nyugtalan lábas mizéria nálam alapból van már kb vagy 20 éve de a terhesség alatt azt hittem, hogy megzavarodok.
Egyébként ha valami terhesség alatt jön elő, az jó eséllyel el is múlik ha megszületik a bébi. Olyan kellemetlen, hogy a kismama ha bizonytalan valamiben és rákérdez az orvosnál, az vizsgálat nélkül simán ráfogja a terhességre. Nem vagyok hipochonder de a terhesség sok fura dolgot tud produkálni. Az orvosok sokszor simán hülkyének néztek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!