Mennyi ideig lehet még ilyen erős keményedésekkel kihúzni?
Akár végig is bent maradhat.
Nem lehet tudni.
Egyébként mennyi idős terhes vagy?
Én a 36. héttől keményedtem nagyon erősen, de végül indított szülésem lett a 41. héten...pedig én is azt hittem előbb jön majd a lányom.
Hú, hát nekünk szerencsére volt autónk, így a legtöbb helyre azzal mentem és sokat pihentem otthon. Megterhelő dolgot már nem csináltam.
Többször álltam zuhany alá és jó meleg vizet engedtem a derekamra, akkor enyhültek a fájdalmak.
Magnéziumot pedig én is sokat szedtem a 37. hétig, orvosi javaslatra, mert az erős keményedésektől ő is megijedt és azt javasolta a 36. héten, hogy még szedjem a magnéziumot 1 hétig.
Milyen magnéziumot szedsz? Nekem a megnesium citrici vált be, mert az erősebb mint a többi.
Szia!
Először is bocsi, off lesz. Esetleg nem tud valaki elvinni a családból a vizsgálatokra, vagy taxi. Csak azért, hogy ne kelljen bkv-znod.
Boldog babavárást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!