3 tesztet csináltam, mind3 negatív. De augusztusban volt meg utoljára, akkor is 2x. Június-Júliusban egy nagyon erős gyógyszert szedtem, mert a lábamon baktérium fertőzés volt. Lehetséges, hogy terhes vagyok? Semmi tünete nem jelentkezik viszont.
Már annyira bestresszeltem tőle,hogy barátom is folyton ezzel nyaggatom,igazából ő is a dokit javasolta.
Amit szedtem a betegségemre nagyon erős gyógyszer volt...Elképzelhető,hogy az is megzavarhatta?
Nem akarlak riogatni, de: anno január-februárban elég erős gyógyszert kellett szednem, rá is kérdeztem a dokitól, hogy bekavarhat-e a fog.gátlóval, mondta a doki, hogy nem.
Márciusban megjött, áprilisban megjött - ettől függetlenül minden hónapban szoktam tesztet csinálni, biztos ami biztos. Márciusban két negatív teszt, áprilisban egy pozitív, majd rá három napra negatív.
Április 21-én tudtam meg, hogy 12 hetes terhes vagyok.
Most vagyok a 37. hétben, nemsokára érkezik a babó.
Szóval szerintem is doki - a negatív teszt sem 100%!
11:46-os vagyok.
Semmilyen tünetem nem volt - se mellfeszülés, se hányinger/rosszullét, semmi ilyesmi.
Egyszerűen csak közölte a dokim, hogy "maga bizony terhes", rá 5 percre UH-n megállapította, hogy 12 hetes a babám.
Tudom, hogy ez nem vigasztal, de én sem szerettem volna...
Azért majd írd mg, hogy mit mondott a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!