30 hetesen vizes hasmenés és sugárhányás. Fertőzés kizárva, de akkor mi? Toxémia, szülés indulna?
Már 2-3 napja napi 2x vizes hasmenésem van (BOCSI, de olyan, mintha a csapból folyna a víz) és minden nap 1-2x hányok.
Nem gondolom, hogy fertőzés lenne, mert akkor nem "úsznám" meg ennyivel, de akkor mi a szösz lehet?
Közérzetem jó, étvágyam lenne :)
Babám jól van, ficereg, dolgozik ezerrel a pocakban.
Kiszáradás sz.tem messze van, mert tudok inni is...
Dokim elérhetetlen telefonon (Szokás szerint)
Volt valaki akinek hasonló tünetei voltak? Mi lett a vége?
Toxémia esetleg koraszülés jele lehet?
(sokat keményedek elég rég óta, méhszáj is nyitva van már 10 hete)
Köszi a válaszokat!
szia
minel elobb orvos. Neki kellene torletet vennie, hogy kideruljon mitol van. En ugyanigy 30hetesen voltam, csak engem sokkal jobban elkapott, negyedorankent alul folol minden kijott, negy nap korhaz lett a vege, pedig amikortol bennfogtak minden tunetem elmult. A doki mondta hogy elovigyazatossag, magneziummal doppingoltak, mert a hanyastol es hasmenestol erzekennye valhat a meh es beindulhat a nyitodas. Es mivel azt irod hogy mar nyitva is vagy en nem huznam az idot es akar az ugyeletre is bemennek. Legfeljebb tulaggodo kismamanak neznek majd.
Én legjobban a nyitott méhszáj miatt aggódnék. Mert ugyebár a kaki is meg a hányás is erőlködéssel jár, ha nem is naggyal. Az pedig nyitott méhszáj mellett elég kockázatos... Szerintem sűrgősen kezdj el szedni valami hasfogót. Engem a 8-9. héten kapott el valami nagyon csúnya fertőzés, akkor az egész családon végigment. A színtiszta vizet is kihánytam, amint lenyeltem, egyszerűen semmit nem fogadott be a gyomrom. Már száradtam kifele, zsibbadtak a végtagjaim és szemcsésen láttam. Szerencsére a baba még nem érzett meg ebből semmit, nekem sem lett semmi bajom az akkori átmeneti súlyvesztésen kívül, amit azóta triplán visszaszedtem. De nyitott méhszájjal már lehet nem vállaltam volna be a betegséget egyedül (orvos nélkül).
34hkm
Köszönöm a válaszokat!
Elmentem tegnap délután orvoshoz aki a főtt krumplin és a fekete!!!! teán kívül semmi mást nem javasolt.
Diéta, sok folyadék...ezért vártam 3,5 órát :(
Baba jól van, az a legfontosabb.
Áll. a nagy mennyiségű Mg miatt lehet mindez, de azt nem hagyhatom el.
Úgy váltunk el az orvostól, hogy azt mondta: kitartás!
Magyar egészségügy :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!