Hasmenés a szülés elött mennyire jellemző? És mennyivel elötte?
Nekem mindket szulesem elott volt.
Az elso babanal napkozben volt hasmenesem, mas tunetem nem volt, akkor voltam 39 hetes es 3 napos terhes. Ejszaka arra ebredtem, hogy kemenyedik a hasam es el is folyt a magzatviz abban a pillanatban.
A masodik babamnal epp 39 hetesen volt ejszaka hasmenesem es iszonyatosan kemenyedett a pocakom, nem is tudtam aludni. Masnap kemenyedtem ossze-vissza fajas nelkul, gyengen, de este bementunk a korhazba, hogy nezzen meg a dokim. Akkor mar ket ujjnyira nyitva volt az osszes mehszaj, a mehnyak 1 ujjnyira rovidult. Hazamehettem, de azt mondtak, hogy tuti visszakerulok meg ejszaka. Nem igy tortent, bealudtam, minden kemenyedes elmult. Harom napig nem volt semmi, se kemenyedes, se fajas, se hasmenes, akkor hivott be a doki meg egy vizsgalatra es meglepve tapasztalta, hogy mar bo harom ujjnyira nyitva vagyok, mar haza sem engedett, burkot repesztett, csinalt fajasokat es ket oraval kesobb mar kint volt a fiam.
Ha nem indit, akkor lehet, hogy meg tovabb egyben maradtunk volna.
Szoval nalam a hasmenes tenyleg a szules kozeledtet jelezte, de latod egyik esetben egy napon belul baba volt, a masik esetben meg csak napok mulva.
Szia.
Első babámnál kb egy hónappal a szülés előtt jelentkezett a hasmars,a végére sürübben.
Most megint egy hónappal vagyok a szülés előtt,és 3-4 napja jelentkezett,és tart.
Szóval szerintem ez elég egyértelmű jel.
Gyors,és könnyű szülést!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!