6-7 hetes kismamák, leírnátok nekem hogyan érzitek magatokat? Milyen tüneteitek vannak?
Figyelt kérdés
Fontos lenne, saját magam megnyugtatása miatt.
6+1 hetes vagyok, csak a 8. héten megyek orvoshoz ismét, remélhetőleg rendben lesz minden.Semmim nem fáj, se hányinger, se undor az ételektől.Némi fáradékonyság és mellfeszülés, de az sem nagy mértékü.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. dec. 1. 21:57
1/4 anonim válasza:
igaz én 5 hetes vagyok, fáradékonyság van, plusz alhasi nyilalgatások, ha pl. hirtelen állok fel, vagy fordulok oldalra az ágyban
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy válaszoltál, igen, ezek nálam is megvannak, de a méhszalagok nyúlását érezzük, legalább is szerintem.
2009. dec. 1. 22:15
3/4 anonim válasza:
Hányinger: tegnap enyhe, előtte nap nagyon, ma még nem tudom. Álmosság szinte folyamatosan, mellfeszülés nem túl nagy mértékben.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Boldog Babavárást!
2009. dec. 2. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!