Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8-9 hetes kismamák hogy...

8-9 hetes kismamák hogy érzitek magatokat? Milyen tüneteitek vannak?

Figyelt kérdés
Nekem van olyan nap hogy semmilyen tünetem nincs, következő nap pedig egész nap hányingerem van, és nem kívánok semmit, a melleim nem nőttek,és nem mindig fájnak, ha esetleg fáj akkor is csak éjszaka, és hála az égnek nem fáj a méhem, mert kb. egy hete még nagyon fájt.
2009. okt. 12. 14:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy feltetted a kérdést, 8+4 hetes vagyok.

A hasfájásom nagyjából elmúlt, de hosszabb fekvés után, ha felkelek még kicsit érzem azt a mindjárt megjön érzést, de már nem félelmetes. A mellem feszülget, inkább mintha izomláz lenne benne. Estére, délutánra durran be. Pont tegnap tettem fel egy kérdést, hogy nem fájt a mellem egész nap, és úristen mi van? :)

Hányi még nem hánytam, hányingerem viszont minen nap van egy kicsi, általában délután. Szerencsére a mellem nem nőtt egy centit sem, így is hatalmas.

Izgalommal hogy állsz? Én most kezdek egy kicsit megnyugodni, bár még mindig bennem van a "jaj csak minden rendben legyen..."

2009. okt. 12. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:

pont ma vagyok 8hetes.amennyire volt az elején hányingerem,az most olyan jól elmúlt.akkor fogytam pikk pakk 2kilót,ebből már 1 visszajött.a melleim nem nőttek(még),viszont az augusztusban elapadt tejem,úgy néz ki újra "van".ugyanis van egy lassan 1éves fiam :-)

a megjön érzéssel még mindig küzdök,de lehet hogy a sok vitamintól a vesém szórakozik velem,és ugye emelgetem a nagy fiam...

a hajam már most jobban hullik,és pattanások is jöttek ki rajtam.pedig az 1.terhességem alatt ilyen nem volt sőt!

a krónikus fáradtság is "apadni" látszik,inkább csak feküdni esik jól.és a szaglásom is nagyon intenzív lett(újra )

2009. okt. 12. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Én is ma vagyok 8hetes 4 napos:-)

Nálam a cici feszülés az állandó,émelygés is gyakran tör rám. A hasam igencsak fájdogál...na meg a megjön érzés...pár napja kicsit barnáztam, rózsaszíneztem:-(

2009. okt. 12. 22:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló. És elmúlt??? Voltál dokinál? Én nagyon pánikolós vagyok, 1.5-2 hetente megyek. :S
2009. okt. 12. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Úgy volt,hogy pont aznap voltam dokinál...minden rendben volt,szívhang,méret stb...aztán itthon este vettem észre,hogy rózsaszínes...de nagyon minimálisan..másnap reggel hívtam a dokit,azt mondta nyugodjak meg, biztos nincsen semmi baj..azóta egyszer volt egy barnázás,de az is nagyon minimális. Jajj ne is mondd...én is nagyon pánikolós vagyok.-( Alig várom,hogy csütörtökön kelljen mennem rákszűrésre..remélem megnéz uh.-n is!
2009. okt. 12. 22:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Nektek 7-8 hetesen mekkora volt a babátok? Nekem 9,7mm. Nem túl pirinyó?
2009. okt. 12. 22:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor jó ha elmúlt. Valószínű azért lehetett, mert megsérültél odabent. Úgy olvastam, hogy ilyenkor minden érzékenyebb és sérülékenyebb. :) Én jövő hétfőn megyek orvoshoz, még most csak-csak bírom, de hét vége felé egyre nyűgösebb leszek.
2009. okt. 13. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!