Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztel valaki a napokban?...

Tesztel valaki a napokban? Hogy érzitek magatokat? Tüneteitek vannak?

Figyelt kérdés
2012. dec. 19. 17:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Hatos vagyok!

Gratulaaaaaa! :) Én ma úgy éreztem, hogy holnap meg fog jönni... szóval, csúsztatom a tesztelést... Most néztem, hogy elvileg jövő héten vasárnap lenne peteérésem a ciklus.hu szerint... :) Reméljük, addig pozitív teszt lesz.

2012. dec. 20. 21:53
 12/29 anonim ***** válasza:

9-es vagyok,nem tudom megmondani neked,hogy hányadik dpo-n,mert bevallom őszintén,hogy nem igazán tudom mi az.Sokszor olvastam már hozzászólásokban,de sosem tudtam mit jelent.Tudom ciki...

[link]

Annyit tudok mondani,hogy a ciklusom átlagban 33 napos,de mivel sosem szedtem gyógyszert így vannak kisebb eltérések.A tesztet 31. nap csináltam,tehát 2 nappal a nem várt előtt.

2012. dec. 21. 02:03
 13/29 anonim ***** válasza:

Gratulálok, ez tényleg szép pozitív teszt :)

Én sajnos ma negatívat teszteltem, a 10.dpo-n :(

2012. dec. 21. 08:28
 14/29 anonim ***** válasza:
Elmagyaráznád,hogy kell nézni ezt a dpo-t?
2012. dec. 21. 12:46
 15/29 anonim ***** válasza:

A dpo az egy angol szó rövidítése. Magyarul pedig az ovuláció után eltelt napok számát jelöli.

Pl. nekem dec. 10-én volt az ovulációm, ezért ma vagyok a 12.dpo-n (10+12nap).

Nekem hétfőn szenteste napján kellene nem megjönnie, akkor fogok tesztelni legközelebb :) Akkor leszek a 14.dpo-n :)

2012. dec. 22. 10:35
 16/29 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen a felvilágosítást.Így akkor már tudom.A 12. és a 14. dpo-n teszteltem,mind kettő pozitív,de még nem valami erősek.Lehet csinálok holnap majd még egy 3.-at. Ha az is pozitív akkor talán megnyugodhatok,3 teszt csak ne téved. :)
2012. dec. 22. 11:38
 17/29 anonim ***** válasza:
Gratulálok nektek!!! én 14.dpo-n vagyok, de negatív lett ma a teszt.:( Még csak 2. hónapja vezetem a hőmet, úgyhogy sajnos nem tudom mennyi szokott lenni a luteális fázis, mert előző hónapban a 19. dpo-n 2 halvány csíkos teszt után sajnos elkezdtem vérezni... Megírnátok, hogy nektek hány napra rá szokott megjönni ovuláció után? bár sajnos ha lenne odabent valami, akkor talán ilyenkor már ki kéne mutatnia, nem?!:(
2012. dec. 22. 13:27
 18/29 anonim ***** válasza:
Nos én csak most kezdtem el figyelni,mert november végétől próbálkozunk,de sacc per kb 14-15 nap az ovu-tól számítva.
2012. dec. 22. 14:08
 19/29 anonim ***** válasza:
Kedves 17-es. Nem feltétlenül. Nekem a mostani terhességemnél ugyan volt egy halvány pozitív tesztem de annyira halvány, hogy rajtam kívül senki sem látta. Rá egy hétre teszteltem csak erős pozit. Addig szó szerint nagyítóval kellett keresnem a második csíkot a tesztemen és már 6 hetes terhes vagyok. Lehet nem pontosan akkor volt az ovud mint ahogyan te számoltad. :)
2012. dec. 22. 19:28
 20/29 anonim ***** válasza:
6. vagyok! Most teszteltem pozitívat... el se merem hinni! Úristen! Remeg kezem-lábam!
2012. dec. 22. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!