Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztel valaki a napokban?...

Tesztel valaki a napokban? Hogy érzitek magatokat? Tüneteitek vannak?

Figyelt kérdés
2012. dec. 19. 17:20
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Gratulálok neked. :)
2012. dec. 23. 07:48
 22/29 anonim ***** válasza:

Sziasztok lanyok.

Elso vagyok! Tegnap teszteltem... Ful megativ :/ 20-24 kozott nem varom. Egyenlore nincs is... Bar sokszor elkap a mindjart megjon erzes... Nem tudom mi lesz ebbol... :/

2012. dec. 23. 14:09
 23/29 anonim ***** válasza:
Köszönöm! :) Ne keseredj el, nekem 10 napja késik, pozitív a teszt, de most is van néha olyan "mindjárt megjön" érzésem. Lehet, hogy előbb teszteltél és később volt ovud.
2012. dec. 23. 20:23
 24/29 anonim ***** válasza:
hát én sajnos kiestem :( karácsony napjára meglepett. Szép kis ajándék mondhatom. :) Na de beérem azzal is, ha jövő ilyenkor már babasírásra kelek, és nem erre :) hajrá Mindenkinek, és boldog karácsonyt!
2012. dec. 24. 10:09
 25/29 anonim ***** válasza:

Sziasztok...

Kezdek megbolondulni... Mensi sehol...(szerencsere)!

Ma hajnali 4kor csinaltam megy tesztet. (reggelre) idon tuli halvany masodik csik! Reggel amikor felkeltem (7 orakor) es meglattam rogton csinaltam masikat... Full negativ... :( nem tudom mi van... :/ tettem fel kerdest keppel... A tobbiek ugy velik nem baba. :(

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2012. dec. 24. 15:22
 26/29 anonim ***** válasza:
januárban sikerülni fog! Szerintem most ünnepek után kezdjünk el lúgosítani..:) szilveszterkor egy kicsit kikapcsolni, aztán jöhet újult erővel a babásodás! :)
2012. dec. 26. 10:13
 27/29 anonim ***** válasza:
9-es vagyok.Négy pozitív teszt után,tegnap vérezni kezdtem...Szóval januárban mi is újult erővel állunk neki a dolognak.Remélem több szerencsével.
2012. dec. 26. 16:38
 28/29 anonim ***** válasza:
óh:( sajnálom, tudom milyen érzés.. azt mondják ennek így kell lennie. A következő biztos, hogy sikerül:) én is ebben bízom, és ha minden jól megy január végén már tudni is fogjuk:)
2012. dec. 26. 19:21
 29/29 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el! Lehet, hogy annak ellenére, hogy megjön, még marad a baba. Szerintem, csinálj pár nap múlva tesztet! nekem is volt rózsaszínes folyásom, nagyon kevéske igaz, de ma újra teszteltem, és ha lehet, az eddigieknél is erősebb pozitív.

Kitartás mindenkinek!

2012. dec. 26. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!