Elso vagyok! Tegnap teszteltem... Ful megativ :/ 20-24 kozott nem varom. Egyenlore nincs is... Bar sokszor elkap a mindjart megjon erzes... Nem tudom mi lesz ebbol... :/
2012. dec. 23. 14:09
23/29 anonim válasza:
Köszönöm! :) Ne keseredj el, nekem 10 napja késik, pozitív a teszt, de most is van néha olyan "mindjárt megjön" érzésem. Lehet, hogy előbb teszteltél és később volt ovud.
2012. dec. 23. 20:23
24/29 anonim válasza:
hát én sajnos kiestem :( karácsony napjára meglepett. Szép kis ajándék mondhatom. :) Na de beérem azzal is, ha jövő ilyenkor már babasírásra kelek, és nem erre :) hajrá Mindenkinek, és boldog karácsonyt!
Ma hajnali 4kor csinaltam megy tesztet. (reggelre) idon tuli halvany masodik csik! Reggel amikor felkeltem (7 orakor) es meglattam rogton csinaltam masikat... Full negativ... :( nem tudom mi van... :/ tettem fel kerdest keppel... A tobbiek ugy velik nem baba. :(
januárban sikerülni fog! Szerintem most ünnepek után kezdjünk el lúgosítani..:) szilveszterkor egy kicsit kikapcsolni, aztán jöhet újult erővel a babásodás! :)
2012. dec. 26. 10:13
27/29 anonim válasza:
9-es vagyok.Négy pozitív teszt után,tegnap vérezni kezdtem...Szóval januárban mi is újult erővel állunk neki a dolognak.Remélem több szerencsével.
2012. dec. 26. 16:38
28/29 anonim válasza:
óh:( sajnálom, tudom milyen érzés.. azt mondják ennek így kell lennie. A következő biztos, hogy sikerül:) én is ebben bízom, és ha minden jól megy január végén már tudni is fogjuk:)
2012. dec. 26. 19:21
29/29 anonim válasza:
Ne keseredj el! Lehet, hogy annak ellenére, hogy megjön, még marad a baba. Szerintem, csinálj pár nap múlva tesztet! nekem is volt rózsaszínes folyásom, nagyon kevéske igaz, de ma újra teszteltem, és ha lehet, az eddigieknél is erősebb pozitív.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!