Merjünk-e gyereket vállalni?
Nekünk is van még vagy 20 évig tartó hitelünk, apukám sajnos mér nem él, anyukám időben tud segíteni, anyagilag nem. Anyósék messze élnek, és nem tudnak segíteni.
Lányunk 2,5 éves, és a legjobb döntés volt eddig az életünkben.
Nekem nem az számít, hogy ki tud segíteni rajtunk, hanem hogy mi önmagunk képesek vagyunk-e megteremteni a gyereknek a normális körülményeket. S igen. Ennyi. :)
Nekünk is van még 20 évig lakáshitelünk és van két gyerekünk.
Kérdés mennyi a lakáshitel havi törlesztője, mennyi a fizetésetek???
Én 34 vagyok, a párom 36. (Ja én vagyok a nő. :) ) Most vállaltunk, túl sok kecsegtető kilátás nincs, éppen kijövünk, bár van miből visszavennünk :) elég sokat játunk társaságba, társasággal ami ugye nem ingyen van... :) Hitelünk ugyan nincs, de néha rezeg a léc. Azonban családot szeretnénk, most 9 hetes vagyok, de már volt 6 hónapja egy vetélésem. (1 éve még egyáltalán nem vágytam gyerekre..)
A privát véleményem: minden esetben önző dolog erre a rohadt világra gyermeket vállalni... :-/ és itt nem csak az anyagiakra gondolok. Bocs az őszinteségért, de így érzem. Mi is önzők vagyunk mert bevállaljuk, de "ez az élet rendje". Ha rohadt a világ, ha nem... :O Mindenestre megbeszéltük, ha a szocik nyernek 2014-ben emigrálunk el innen Új Zélandra! Ha a fidesz nyer akkor is! Ha nem történik valami radikális fordulat az ország politikai vezetésében akkor köszönjük, de meguntuk, hogy úgy játszanak az életünkkel, mint a kutyájuk a kertjükben a labdájával. Hát kb . ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!