Ekkora korkülönbséggel gyereket vállalni, szerintetek?
A barátom bátyjáról van szó. Tavaly volt az esküvője,ő most 26,a felesége 38. Már amikor felmerült az esküvő,mindenkit lesokkolt,hogy ekkora korkülönbséggel össze akarnak házasodni,de mivel minden oké köztük,lenyugodott a family is. Csak aztán idén szóbahozták a gyerekvállalást is (egyik félnek sincs még gyereke) és hát finoman szólva nem örült egyik fél családja sem. Nem azt mondom,hogy bántották őket ezzel,csak mindenki megdöbbent. Én nagyon jóba vagyok a fiúval,igyekeztem mellette állni,de azért én is furcsállom kicsit,én biztos nem vállalnék gyereket,de rajtuk múlik. Ti mit gondoltok?
18/L
Nagymamám 7 évvel volt idősebb nagyapámnál. 35 évesen szült. 55 volt, amikor megözvegyült.
Szerintem hagyjátok őket. A feleség nem egy kis csitri, tudja nagyon jól h mit akar. És a korból sincs még annyira kicsúszva.
Nem a kor számít, hanem a közös célok.
Miért lenne baj, hogy köztük ennyi év van?
Ha jól működik a kapcsolatuk, a család ezt csak kiteljesítené.
Anyukámnak egy 18 évvel fiatalabb pasija van. Nagyon jól kijönnek, lelki társak. Viszont anyukámnak nem lehet több gyermeke, a pasinak meg még nincs. Valahol mindketten szerették volna egy gyermekkel kiteljesíteni az életüket, de ők nem tehetik meg.
38 évesen még lehet több gyermeke is.
Időben egymásra találtak!
HAJRÁ!!!
A kérdés kiírása óta eltelt 5 és fél év. Mi lett a párral? Együtt maradtak? Született gyerek.
Ez nem tartozik a témához de érdekelne, miért kell egy 38 éves nőt leírni? Nekem 38 és 42 éves korom között született a 3 gyerekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!