1 éves kisfiam mellé tervezzük a második babát! Merjünk vállalni 2 év korkülönbséggel vagy várjunk még 1 évet? Mik a tapasztalatok?
Szia! Nekünk hajszál pontosan 24 hónap van a 2 gyerek között. Mindenki riogatott hogy segítség híján, nem fogom bírni terhesen kisgyerek után szaladgálva, meg utána pici babával és még a nagyobb se igazán nagy..hát nekem kellemes csalódás volt. Most a pici 1 éves a nagy 3 és már olyan jól össze vannak nőve :)
Mondjuk a nagyobbam kicsit később érő típus (fiú) a lányom meg mindent hamarabb csinál szóval így még mintha 2 év se lenne köztük.
Én szeretem ezt így, mindent együtt csinálnak :)
A fiam fél éve szobatiszta, addig mondjuk tényleg sokba volt a 2 adag pelus havonta.
Nekem a férjem is nagyon keveset van sajnos itthon, nem így terveztük, de most így alakult, de egész jól elboldogulok a 2 kicsivel:)
Én belevágnék a helyetekbe annál is inkább mert nem is biztos hogy egyből sikerül...mi pl. a fiam 11 hós kora óta próbálkoztunk és csak mikor 15 hós lett akkor sikerült a kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!