Merjünk-e gyereket vállalni?

Mi is nagyon-nagyon nehezen élünk!Mi terveztük ezt a babát,bár tudjuk nagyon nehéz lesz,de ha örökké az anyagiakon töröm a fejem soha sem lesz gyerekem,mert nem úgy néz ki,hogy felfelé ivel az ország helyzete,és azért már 29 éves vagyok.
14+1 hkm

Bzd meg 11-es! Persze teli vagyunk dellával! :-/ Olyan fölhözragadtak vagytok itt néhányan, hogy az már fáj! Segítek neked: ELMEGYÜNK EBBŐL A QRVA ORSZÁGBÓL, HA NEM VÁLTOZIK SEMMI! Az új Zéland csak egy képletes cél, de elég messze van, olyan szinten megélek bárhol mint itt, megbecsülve a munkám nincs pedig qrva nagy felelősség van rajtam, a politikai elitnek csak egy csicska nekik tejelő adófizető vagyok, s sokunk adójából ők tejbe -vajba fürödnek, kötelezettségeim vannak, de jogaim nincsenek, egyszóval elegem van ebből az országból, s ha ez így meg tovább, elmegyünk innen AKÁRHOVÁ! Bár ma olvastam Barbadoszról, most épp od készülök inkább.. És elmegyek gyalog is, nem érdekel. Mert ebből az egyre szutyokabb országból, az önző és gátlástalan politikusaiból (akik ha tetszik ha nem az életemet befolyásolják) ELEGÜNK VAN!
Érti? Ha nem érti, akkor IJ.
Basssz... mikor az értelem kivirgágzik.... :-/

Ja ok. Én azt hittem Új-Zéland konkrét cél. Gondoltam utána néztél. Mert oda nem lehet csak úgy beállítani. Akkor kapsz munkavállalási vízumot, ha
1. van konkrét állásajánlatod helyi munkáltatónál, szerződés meg minden
2. olyan szakmád van, ami ott hiányszakma
3. házastársad, egyenesági hozzátartozód ottani állampolgár
Plusz, ha van elég tőkéd: repjegy, az első pár hónapra pénz lakhatásra, megélhetésre.
Barbadoson nem tudom mi a helyzet, de Új-Zéland nekünk konkrét terv volt, utánajártunk. Ha nincs legalább 2-3 milliód (és mivel a bizonytalanba indulsz, itthon meg kell maradnia a lakásodnak pl, tehát itt teljesen fölösleges milliókról van szó, ami ha bejön jó, ha elbukod, akkor sem gáz), elindulni is kár. Ezt olyan fórumokon mondták, ahol kint élő magyarok adnak tanácsot.

Léccccci még írjál Új Zélandról!!!!!
VVVÁááááááááááááááááááááááááááááá :O
Behalok esküszöm..
Hallod kedves kérdező!! Ne! Ne merj gyereket vállani!!! :D Ez egy veszett világ!!! :O :D
Nekem a volt főnököm fia él ott a párjával,nekik bejött az élet,de ugye apuci pénze:)
Nem is merek gyereket vállalni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!