34-36 évesen tényleg gáz gyereket vállalni?
Figyelt kérdés
32 éves vagyok és most van folyamatba nálam a vércukor beállítás a párom meg nemrég gyógyult ki egy betegségből és körülbelül ekkorra lenne aktuális.Harmadik gyerekről lenne majd szó nem elsőről.Rémizgetnek (nem tudom leírni) dan kórral meg egyebekkel.Állítólag 30 fölött már lehet.2012. júl. 24. 10:00
1/9 nittababy válasza:
Igen 30év felett nagyobb a veszélye ennek a betegségnek de ez csak olyan 99%hogy a te gyereked megkapja az én barátnőm 42 évesen teljesen egészséges kisbabát szült ne aggódj nagyon kevés az esély rá!!és persze őt is megijesztették ezzel félt is tőle de semmi nem lett!!nagyon sokan szülnek 30 év felett és egészséges kisbabájuk lesz!!
3/9 anonim válasza:
3. gyereknél nem gáz, és bár úgy tudom h igen, az életkor is befolyásolja a down -kór gyakoriságát, de a gyakorlatban többedik babánál nemigazán veszélyes .
4/9 anonim válasza:
Nem, szerintem egyáltalán nem gáz, pláne harmadik gyereknél. Sok sikert és jó egészséget!
5/9 anonim válasza:
Hát ha gáz akkor én duplán gáz vagyok :)
Az első babánk 37 a második 39 éves koromban született. A világ leggyönyörűbb, legproblémamentesebb terhessége volt.
6/9 A kérdező kommentje:
Olyat hallottam dokitól,hogy az első terhesség szokott általában a legproblémásabb lenni.Az elsővel nagyon nagy mértékben vizesedtem a másodiknál nem annyira.Az első gyerek autista lett a második tök egészséges.Az elsőnél 9,2 volt a cukrom a másodiknál végig 4,2 pedig ettem édességet. Köszönöm a válaszokat.
2012. júl. 24. 11:06
7/9 anonim válasza:
Szerintem meg ha elso gyerek lenne akkor sem lenne gaz! Szuresek mar vannak. Nem tudom, hogy otthom ar csinaljak-e az uj down szindrom tesztet mert mi angliaban elunk ami pontosan megmondhja a diagnozist. Igaz itt is csak magan uton erheto el de felterkepezik a baba DNS-et az anya vere altal es meg tudjak nezni benne a 21-es kromoszomat, hogy mennyi aranyban van jelen. Mar nem muszalj magzatvizet vetetni amiota van ez az uj teszt. Talan tavaly ota. Kerdezz ra, 10 hetes magzatnal csinaljak.
8/9 anonim válasza:
Hát akkor én is ultra gáz leszek.. 33 múltam tavasszal, most 11 hetesen elhalt az első babánk..De szóval majd reméljük mielőbb érkezik az első, s utána majd a második is. .. :)
9/9 anonim válasza:
Nemsokara 35 leszek . Sajnos nincs meg gyerek . Lassan ket eve szeretnenk,de eddig semmi.Ez a tema engem is nagyon foglalkoztat . Szinte naponta eszembe jut, hogy veszesen fogy az idonk, ugy erzem tehetelten vagyok mar . Sok mindenen atmentunk. Lassan minden honapban padlot fogok...aztan kezdodik minden elolrol .De hat a remeny hal meg utoljara.Jo egeszseget mindenkinek,es babasodast .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!