Nem akarok gyereket, hogy vezessem rá, hogy ne bántódjon meg?
én a helyedben megmondanám neki, hogy "Ha a héten le teszed a cigit,ha a kutyákat elviszed a háztól,ha megtanulsz pénzt gyűjteni és oda figyelni rám és egy értéknek tartasz engem,nem pedig a szolgádnak, rá is állhatunk a baba gyártásra.Ha pedig ebből 1-et is mellőzöl,nem lesz gyerek.Te döntesz, hogy lesz-e baba vagy nem.Így nem kell kérdezgetned,hogy mikor lesz már.CSAK RAJTAD MÚLIK!!!"
Ha nem változik semmi,oda tényleg nem való gyerek,mert ezt a sok bocsi,de hülye heppjét folytatni fogja és ez a későbbiekben rá fog menni a kapcsolatotokra,csak akkor már nehezebb helyzetben leszel,mert gyerek is lesz...
A
# 7/7 Időpont ma 18:40
Nem kicsinylem le a gyerek szülést és nevelést,de tudom magamról,hogy nem lennék rá képes. Úgy gondolom,hogy nem akarok szülni, aztán lehet tudat alatt a körülmények azok amik ezt mondatják velem és egy idő elteltével már saját akaratomnak tekintem az egészet...
Nem büdös se az iskola (diploma) sem a munka, köszönöm szépen, mi így hárman szépen megvagyunk.
ÍA barátnőm otthagyta a fősulit, 2 hónapos ismeretségre összeházasodott, egy év múlva jött a gyerek, előtte az volt hogy egyik hónapban rendőr akart lenni, elment felkészítőre, nem tetszett, ott hagyta, gyereket akart. A férje nem. Akkor ő műkörmözni fog, abba is beleölt egy csomó lóvét, majd nem jött be, aztán megint azt mondta,hogy Ő gyereket akar...férje még nem, aztán elment palacsinta sütödébe, ott volt vagy 2 hónapot, eljött,mert nem tetszett, aztán gyereket akar, végül sikerült bekapnia.Most naponta 5 fotót tesz fel fészre a gyerekről, csak a gyerek a téma, semmi,de tényleg úgy értsd hogy semmi másról nem lehet vele beszélni. A férfje meg látástól vakulásig taxizik,hogy tudja fizetni a taxi bérlést, benzint, a nem kis igényű barátnőmet (Brendon kiságy és pelenkázó kell vadiúj,de kenyér nincs néha elég), és még a mamának is adjanak a rezsibe 60 ezret (a sokadik albérlet után amit nem tudtak fentartani egy keresetből végül odaköltöztek a nagymamáékhoz)és most már egy éhes szájjal több van otthon. Mekkora ötlet, tényleg. Csak akkor fog koppani,ha a férje megunja, márpedig megfogja, az előző kapcsolatában is ugyan így kiszipolyozták (onnan is van egy 4éves kislánya)Úgyhogy bocs,ha esetleg úgy tűnt,hogy a gyerekvállalást és a nevelést kicsinyleném le.
# 6/8 Időpont ma 18:38
Köszi a választ!
Elhiheted,hogy nemegyszer szóba jött már, hogy változtasson a dolgokon,mert ha oda jutunk ott fogom hagyni,de nem fogok addig várni míg gyerek lesz...ha meg addigra gyerek lesz nagyon sanszos,hogy ott hagynám neki. Igen ez most csúnyán hangzik,de tényleg nem érzem magam anya típusnak. És jelen állás szerint ha egyik pillanatról a másikra teherbe esnék, miatta hagynám meg, nem miattam.
nem hagynád ott neki,mert akkora erősödnének az anyai ösztönök, mint pl hónapokon keresztül növekszik a pocakodban,érzed a mozgását,mikor meghallod UH-on a szívhangot és mikor eljön a szülés és megpillantod,azt mondanád,hogy semmiért nem adod senkinek.Lennének ott ösztönök,csak el kell kezdeni.:)
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!