Szabad furdeni ha teherbe akarok esni?
Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam,hogy nem gatolja e a beagyazodast vagy nem roncsolja e a belso pht a furdes.tapasztalatok?2013. jan. 5. 21:04
1/5 anonim válasza:
A beágyazódást? Az a méhben történik meg, oda nem kerül víz. És különben is csak 7-10 nap múlva a szex után. Ha egyáltalán.
2/5 anonim válasza:
Először viccesnek találtam a kérdést, gondoltam megírom, hogyha nem fürdesz, a párod nem fog kívánni:-) Bocsika.
Viszont! Amikor nagy nehezen sikerült teherbe esnem, akkor kb 5. héten olvastam és a doki is mondta, hogy jó lenne, ha onnantól kezdve nem ülnék be a kád vízbe, hanem csak zuhanyoznék. Nem tudom, miért mondta, nem kérdeztem, de én a terhességem alatt inkább zuhanyoztam.
Terhesség előtt? Hát ezek után már ki tudja...
3/5 anonim válasza:
Nekem teljesen egyértelmű a kérdés!!! Fürdés=kádban ülve, Én is vagy fürdöm, vagy zuhanyzom!!
Amúgy Én azt olvastam, nem túl előnyös forró vízben áztatni magad, ha babát szeretnél! :)
4/5 anonim válasza:
Én azt olvastam valahol, hogy azért nem szabad, mert vérbőséget okoz, és vetéléshez vezethet.
5/5 anonim válasza:
Igen, egyetértek Veletek!Valóban aki babát tervez, nem ajánlatos a fürdés, sőt a férfiaknak is kifejezetten vigyázni kell, mert a túl forró fürdő árt a spermáknak. Mi úgy csináljuk, hogy mindig zuhanyzunk, de egy héten egyszer fürdünk - ülve a kádban - ami inkább langyos.Babát tervezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!