Így hogy teszteljek? Hiába akarok reggel, ennyi erővel akármikor lehetne.
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy pár napja éjjel felkelek és 3-4 óránál többet nem bírok ki pisilés nélkül. Mára nem várom, eddig semmi szerencsére, de így később fogja kimutatni a teszt nem? Merthát nem tudok reggeli pisiből tesztelni, vagyis semmi értelme.2012. dec. 9. 10:23
1/10 anonim válasza:
4 órát bírj ki, utána nyugodtan tesztelhetsz.
2/10 anonim válasza:
Ha már nem olyan korai tesztelni, ha mondjuk már néhány napja késik a menzeszed, ami nálad még nincs, akkor akár bármelyik napszakban tesztelhetsz. Ha még el sem maradt a vérzésed, akkor az még lehet olyan korai lenne, hogy még egy rendes reggeli vizeletből sem mutatná vagy csak nagyon halványan.
Nekem egyébként erős pozitív tesztem lett a nem várt után 3 nappal délutáni vizeletből.
3/10 anonim válasza:
Azután tesztelj, hogy a legtöbb órát nem pisiltél egyben.
De ha vársz még két napot, akkor már teljesen mindegy lesz, mikor tesztelsz, a HCG rohamosan növekszik.
4/10 A kérdező kommentje:
mivel már nem vártam, két nap múlva tesztelek. de lehet babától, hogy ennyit kell pisilnem? A mellem fáj még nagyon nagyon, de más tünetem nincs
2012. dec. 9. 10:38
5/10 A kérdező kommentje:
már=mára
2012. dec. 9. 10:38
6/10 anonim válasza:
Nekem néhány nap késés után estiből is erős pozitív lett. Szerintem ha néhány napot még vársz, mindegy lesz, hogy melyik napszakban tesztelsz. Különben is, most még rendes reggeliből is maximum nagyon halvány pozitív lenne. Légy egy kicsit türelemmel, nem olyan nagy probléma ez:)
7/10 anonim válasza:
A mellfeszülés, és a gyakori pisilés lehet akár a terhesség jele is, de nem teljesen biztos. Akár a hideg is okozhatja, hogy gyakrabban kell pisilned.. De azért szorítok, hogy mégiscsak azért legyen, mert babát vársz!
8/10 anonim válasza:
tesztelj. én a nemvárt napján este erős pozit teszteltem....
9/10 anonim válasza:
a nemvárt napján szintén este szintén pozitívat teszteltem, igaz hogy nem volt erős, de azért látszott hogy az nem száradási csík.
10/10 anonim válasza:
A nemvárt napján este erős pozitív lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!