Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem akarok gyereket, hogy...

Nem akarok gyereket, hogy vezessem rá, hogy ne bántódjon meg?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk egyutt.ő már elejétol kezdve mondta,hogy gyereket akar.most 24 vagyok de még mindig nem érzem se pénztárca ügyileg se érzelmileg,lelkileg,mentálisan,se biologiailag ,sehogy!Ezzel az a problema hogy o mar 33 és mindig azt mondja hogy nem akar 60 evesen focizni a 10 eves fiaval(nemtudom miert ezt mondja mikor lanyt akar es utalja a focit) kozre jatszhat az hogy nem gondolom hogy jo apa lenne es hogy szamomra a gyerek az ido mulását jelentené (amitol amugy is fosok, bár jelenleg elkerülhetetlen) .egyszer mar megkerdzte hogy mi az az eletkor amit ha elerek az se erdekelne ha arok.parton laknék is gyereket akarok.30-at mondtam csak hogy mondjak valamit.gondolom nem normális hisz egy társadalmi idea az hogy a nő szüljön de nálam nem az.Egyetlen bizodalmam az hogy 6 even belul feltalálják a modszert amivel a pasik is szulhetnek.
2013. jan. 17. 16:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ez aranyos...csak hogy én a szülés hallatán a gátmetszésre a fájdalomra és arra gondolok,hogy de jo,ezek után egy platós ifa is megfordul bennem :D

amugy meg ma smsbe elkuldtem a fenébe a párom,mert személyesen társasággal volt. Egy kis pénzhez jutott fel oraval kesobb mar azt rebesgette mire kolti el....kombi trabant az kell hiteles auto melle....nah meg 30ezres telszamla mellé.mondtam neki,hogy most már elég abból,hogy mindig kitalál vmit amire kolteni kell,hiába igeri azt hogy nem lesz több kiadás.kb havonta talal ki vmit. 2honapja telefon(meg is vette,havonta 30ezer a szamlank ebbol az enyem 5) 1honapja mondogatja az xbox-ot (azon csodalkozom hogy az még nincs...egyszer volt par eve de azt elcserelte egy motorra) most meg a trabant.Felkötöm magam!

2013. jan. 18. 16:39
 12/16 Golan Trevize ***** válasza:
100%

Nem mondok ítéleted a kapcsolatotok felett pedig lehetne.

Egyetlen egy megoldás van: eléállsz, és egyenesen, őszintén megmondod, hogy nem akarsz gyereket, és miért nem.

Minden egészséges párkapcsolat alapja az őszinteség és a bizalom.

Ne hitegesd, ne célozgass, mondd meg neki az igazat.

Megérdemli, hogy ezt tudja.

Utána majd kiderül, hogy hogyan tovább.

De se vele, se magaddal nem tisztességes, hogy hazugságban élitek a párkapcsolatotokat.

2013. jan. 18. 16:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

33 éves létére nem lehet vmi érett,ha ilyeneket mond,hogy nem tud majd focizni a gyerekkel.

Már előre megálmodta,hogy mit fog csinálni a gyereke.

Kérdezd meg tőle,ha barbi babákkal fog játszani a fia,akkor is játszik e majd vele.

Szerintem egyikőtök sem érett szülőnek.De te legalább érzed ezt és nem is akarsz.

Szerintem,aki 10 évvel fiatalabb barátnőt akar,az fogadja el a vele járókat.Ha pedig gyerekgyártó kisiparost akar játszani ész nélkül,annyi 40 feletti nő van,akik gyerekre vágynak:D..Bár lehet azok egy gyereknek nem szülnének:D

2013. nov. 18. 08:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Azta! Kérdező, én csak azt nem értem mit keresel egy ilyen barom mellett....

Azóta eltelt hét év.... Mi lett a végkifejlet?

2020. febr. 16. 14:28
 15/16 anonim ***** válasza:
én is kíváncsi vagyok
2021. okt. 26. 12:36
 16/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Döbbenet,amit olvastam ...magamról 2013-ban.... 😅

Azt a kutyafáját!

Az történt,hogy 2015-ben összeházasodtunk, 2017-ben megszületett első gyermekünk AKIT ÉN (IS) AKARTAM! Huh! Mai szemmel nézve csak kamillázok,hogy miket gondoltam.

Annyiban igazam volt,van,hogy a világ legnagyobb felelőssége gyermeket vállalni! Meg kellett érjek rá,mert minden másodpercemet ez tölti ki. Ezzel kelek, ezzel fekszem....es ejszaka is 5-8* kelek ...

Sok hibája van a férjemnek (nekem se kevés), amik megneheztítik olykor a napjainkat. De jól elküldöm melegebb éghajlatra, utána egy ideig rendeződik az ő fejében is,hogy mire is kellene jobban figyelnie.

Összességében többet kellene foglalkoznia a gyerekekkel (ugyanis három lett,mindet terveztük) és kevesebbet kolbászolnia,amikor épp nem dolgozik.

Lett saját házunk a falusi csok-nak köszönhetően, önerőből sose jutunk ideáig. Albérletre nem is vállaltunk többet kettő gyermeknél.

Legalább ez a fajta idegeskedés nincs már,hogy mikor jön a tulaj, mikor kell költözni...stb

Röviden ennyi :)

Miből lesz a cserebogár?

2022. márc. 31. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!