Mi a véleményed az abortuszról?
Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy akinek sajnálatos módon elment a gyermeke, az ne azt hibáztassa már, aki volt egyszer abortuszon, mert annak pl. egészségügyi okai is lehetnek.
És aki nem volt még hasonló helyzetben az nem tudja mekkora fájdalmat éreznek ezek a nők, attól, hogy nem volt tervezett gyerek még szenvednek az elvesztésüktől. Sosem tudhatjátok mi áll 1 abortusz mögött!!
egyszerű kérdés egyszerű válasz:
abortusz = gyilkosság
Anyagi ok nem ok!
betegség sem ok amíg bármilyen súlyos beteget géppel életben tartanak akár hónapokon - éveken keresztül. Egyedül a az előre 100% ig biztosan halálos rendellenesség esetében tartom elfogadhatónak, ugyan úgy mint az eutanáziát születés után. De a gyilkosság az gyilkosság csak van amikor megbocsátható
Sziaztok!!!
Szörnyü dolognak tartom az abortuszt,de sajnos én is túlestem rajta,sosem szerettem volna..de terhes lettem védekeztünk..de terhes lettem...szerettem volna megtartani a babát..nagyon szerettem volna,csakhogy nagyon rossz anyagi helyzetbe vagyunk tanulunk még én is és a párom is és a szüleink sem tudtak volna támogatni...Nagyon fájt ez a döntés,csakhogy a mai világban az az önzöség ha éheztettem volna azt a gyermeket!
NAgyon szerettem volna a szívem szakadt meg,de egy gyermeknek nem mondhatom,hogy nincs pénz ételre :(
Engem az keserít el,hogy ilyen világban élünk,ahol az anyagi dolok döntenek emberek életéröl!!
És szerintem aki nem élte át,ne itéljen el senkit...mert én is másképp gondolkodtam eddig..de kérdezem én,te megszüléd a gyereked,hogy utánna éhenhaljatok????????????????????
szia, én mellette állok..amíg az anya testében van és az az anya teste senki másnak nincs joga dönteni róla, csak az anyának..ha ő(az anya ) úgy dönt a 7. hónap közepén hogy nem bírja/ nem akarja tovább akkor szíve joga megszabadulni a terhétől mivel az Ő TESTE..nem a babájé. az még nem született meg..még nem "él"...mmint él, de nem magától.
másrészt épp most olvastam egy jót..azoknak akik a vallás miatt ítélik el az abortuszt:
"És mivel mi mindannyian Isten teremtményei vagyunk ezért csak egyedül neki van joga ahhoz, hogy valakinek elvegye vagy visszaadja az életét."
a gyermek az anya "teremtménye"...szóval kinek is van joga?
Kedves utolso mekkora egy b.rom vagy!!!
Erre nem talalok szavakat.
Remelem sosem lesz gyereked, mert talan kedved lesz tole megszabadulni 2-3 evesen is....hiszen a Te teremtmenyed megolheted.
B.szki.
gerincferdules??
az egyebkent is az emberek 90%-anak van.ez nem kifogas.nem vagyok vallasos, de ez akkor is hulyeseg amit irtal szerintem.
de gondold ugy ahogy akarod.en nem vitazok.
ok..jó most nem pont és csak arról beszélek...
voltál már terhes?..ha igen könnyű volt és egyszerű, és nem volt semmi um. nagyonnegatív benne 9 hónapon keresztül?..mert ha erre nem a válasz akkor hazudsz...
voltam mar kismama.6 hetes a babam.
volt hanyingerem gyomoregesem igen.....
de ha valaki ezert megoli a gyereket, hogy ne legyen hanyingere.....
nevetseges......
ok ha beteg es egesz eleteben szenvedne csak
ok ha az anya elete van veszelyben
ok ha gyogyszer mellett esett teherbe es nagy a kockazata, hogy beteg lesz
de azert, hogy ne legyen hanyingere???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!