Mi a véleményed az abortuszról?
Nem erről van szó h a nők csak inkubátorok, nem ezen a véleményen vok és örülök h így reagáltál mert sikerült kihozni azt amit akartam a lényeget h akkor igenis tegyél ellene (és más is)h még csak véletlenül se legyen így, védekezzen mindenki de baromira felelőség teljesen és igenis el kell olvasni meddig jó a fogamzásgátló én többször átrágtam magam ha kellett,mástól is kértem véleményt nem szégyen ha az ember nem tud vmit !!A nyőgyógyásztól én is többször kérdeztem mi h jó mit szedhetek még a fogamzásgátló mellé ne legyen az h nem hat végül!!
A párommal használunk óvszert és fogigátlót is szedek pont ezért h ne tegyek senkinek és főleg ne a saját gyerekemnek rosszat. Érdekes h egyszer nem estem teherbe mert meggondoltan tettem amit tettem!!(pedig 10 éve élek párkapcsolatban)És rohadtul sokat is tettem h legyen egy normális életem mert van akinek alapból megadatik nekem képzeld nem)mert ku..va mélyről indultam h majd később akár nekem de legfőképp a saját gyerekemnek jó legyen nem a kifogásokat kerestem és nem azt néztem h bezzeg másnak milyen jó. És ha mégis véletlenül abortusz lesz akkor pedig ku...vára tanulj belőle h másodjára soha de soha ne történjen meg!!Erre akartam rávilágítani!!!!Mert naon sok minden az emberi tudatlanság nem törödömségből és a nem felelősségteljes élet miatt van!!!Tényleg szeretném lezárni a dolgokat nem hiszem h még olvasni fogom továbbra is ezt a témát ha írsz akkor még más olvasni fogja gondolom .....viszont a kérdezőnek üzenem jó kérdést tett fel még ha egyeseknek nem sok minden jójött ki belőle, sztem mindenki elgondolkozott ezen a témán úgyh sztem volt értelme!!!A tanulságokat pedig mindenki vonja le én ezt üzenem zárósorként h ne visszafele fejlődjünk hanem tegyünk azért h jobb legyen mert igen senki nem tehet arról h kinek mi juttot de a tetteink határozzák meg kik vagyunk és igenis és jó ember akarok lenni szeretném ha így emlékeznének rám és vkinek egyszer el kell kezdeni én megteszem!!!
11: 40 –nek
00:14-től
Szóval..egyrészt ne hidd hogy olyan könyű lemondani a gyerekről ha már a kezedben tarod, de meg nem tarthatja mert esetleg nem tudná etetni…te például tudod milyen lehetett a szüleidnek azt nézni hogy nem tudnak gondoskodni rólad?..és 9 hónap igen..figyelj amég nem próbáltad milyen 9 hónapon keresztül nehéz hassal gerincferdüléssel, hormonzavarokkal fokozott depreszióval (+ szülés utánni depreszió) és hogy milyen ha utána kitágul a hüvelyed a szülés miatt, és már nem élvezed úgy a sexszet, és hogy könyebben hízol…tudom ezek jelentéktelen dolgoknak tűnnek, de már nem egy ember lett miattuk öngyilkos, és ez most biztos önző de tudod nem mindegy hogy meg tudsz e azzal birkózni hogy nem tudod elfogadni magad mert ronda lettél..aztán jön a depreszió..és igen az öngyilkosság..
A másik meg hogy bármenyire is kis élet, de az anya testében (jó csúnya szó de ) élősködik, addig szerintem a nőnek szíve joga eldönteni mit kezd a saját testével, és ha ő nem vállalja a 9 hónapot akkor én megértem, és mondom, még nem próbáltad mien, vagy hogy mien a szülési fájdalom, és hogy milyen a gyereked szemébe nézni aztán lemondani róla mert nem birod nevelni, addig ne ítéld el a nőket…
És lehet hogy van saját teste a magzatnak, de az anyáéban növekszik..ha anyira meg akarod menteni őket, menj el béranyának..
Azt a 10 évesen meghal dolgot meg arra értettem hogy van egy ismerősön aki betegen született, és az orvosok mentették meg..most mondjam azt hogy mert értékes emberek halhatnak meg (akik felnőtten értékesek) most állítsunk rá minden orvost a pl gyerekbénulásra..mert ez most olyan volt..hogy mert te megszülethettél és értékes vagy és jó élni ezért minden nő válallja a terhességet, hát szerintem nem kéne…
Az pedig hogy fogamzásgátló.. nem 100% ak..hidd el még a legjobb védekezésbe is csúszhat hiba.
Szerintem meg ez egy nagyon összetett dolog, amit csak az érthet meg igazán, aki már (sajnos) átélte, és édesanya is. Én alig 16 évesen spermicides óvszer kiszakadása, vmint 2 db (!) postinor bevétele után első (de tartós) nagy szerelemben estem teherbe. A baba esetleges betegsége (a nagy hormonlöket után) vmint a korunk miatt akkor eszünkbe sem jutott, hogy megtarthatnánk, és akkor még azt sem tudtam, milyen szörnyű az egész. Azóta már láttam róla képeket, videót, olvastam is róla, és a mai napig kínoz a gondolat, ha eszembe jut.:( Isten már megbüntetett érte, a következő (már kívánt) magzatom 9 hetesen meghalt, műszeres befejezés kellett, és azután még másfél év huzavona kellett, mire (orvosi segítséggel) újra sikerült teherbeesnem. Ma már úgy gondolom, az abortusz bűn akkor, ha felelőtlenül cselekszel, és csak azért nem vállalod Őt, mert "épp nem volt betervezve." Sajnos sokan járnak szemrebbenés nélkül évente akár többször is abortuszra, pedig tehettek volna ellene. De azokat rettenetesen sajnálom, akik önhibájukon kívül (betegség, erőszak, stb) miatt kényszerülnek erre. Nekik erőt, kitartást, reményt kívánok és azt, hogy soha ne nézzenek erről videót...
Egy gyönyörű, egészséges 5 hónapos Kisfiú ma már boldog édesanyja
Az abortusz és következménye Jézus tanítása szerint:
"Vannak olyan gyilkosságok, amit a mai ember már nem is tart bűnnek: ilyen az abortusz. A legkegyetlenebb és legalávalóbb gyilkosságok egyike. A szerencsétlen kismamák nem is gondolnak arra, hogy a fogantatás első pillanatától benne van a magzatban a lélek. A különböző védekező szerek és eszközök ezeket a kezdődő életeket oltják ki. Például aki egy spirált használ, hogy ne essen teherbe, nyugodtan nevezheti magát tömeggyilkosnak, úgy mint a kolumbiai fogorvosnő esetében, akinek a történetét pár hete hallottátok tőlem. Ebből csak annyit szeretnék felidézni nektek, hogy mi történik a pici magzattal, akit darabokban távolítanak el a kismamából. A lelke felnőtt lélek, mint a tiétek és fájdalmában, tehetetlenségében felkiált az Égre. A Mennyország megrendül e kiáltásra. A pokolban viszont örömrivalgás – mintha gólt lőnének egy futball meccsen, mert egy bűnös lélekkel több került a pokolba, a kismama lelkével. Bizony a legsúlyosabb büntetés vár az abortuszt elkövetőkre, hacsak mélyen meg nem bánják és meg nem gyónják."
Szeretettel,
Fekete Zoltán
A válasz írója 0%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:15
figy sztem az a gyilkosság ha egy felnőtt kifejlett agyú gondolkodásra képes nő hal bele a rákényszerített terhességbe.
se nem kutyák nem vagyunk hogy 20 kölyköt hozzunk a világra, se -és most lopom az ihletet-két lábon járó inkubátorok... Istenről pedig inkább nem mondok semmit...nem ide tartozik, sztem.
egy nő, akarom mondani, egy egyenjogú embertársad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!