Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az abortuszról?

Mi a véleményed az abortuszról?

Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 21:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Hát én teljesen abortuszellenes vagyok,de vannak sajnos olyan élethelyzetek,amikor valaki nem tudja megtartani a babát.Ilyen esetben sajnos a műtét a megoldás.De akik évente többször is terhesek lesznek és úgy vetetik el szinte dalolva a babát,mintha nem egy kis életről lenne szó,hát azokat teljes mértékben megvetem!!!

2009. aug. 13. 22:30
 12/71 anonim ***** válasza:
58%

Engem felháborít ez a hülyeség!és ezek mind a szülő hibái!Az,hogy egy 13 éves a buliban részegen azt ki rontotta el?És igen...tényleg nem viseli meg őket!Az ilyennek az lenne a legnagyobb büntetés,ha olyan komplikációk lennének,hogy többet nem lehetne gyereke!Csúnya dolog,de tényleg ezt kívánom!

Én csak akkor tudnám elvetetni,ha beteg lenn(rengeteg okból,és többnyire itt is a baba élete számítana)!

2009. aug. 14. 06:24
 13/71 anonim ***** válasza:
85%
Hát én sajnálnám szegény gyereket, hogy ő tul. képpen büntetésként született meg... Pont ti véditek a megszületendő gyermeket, de mégis milyen élete lesz, akkor ha nem a 13 éves hanem a szülei a hibásak is? De ti tudjátok... Nem értem viszont hogy miért bűn ha valaki nem akar gyereket? Például felelősségteljes, de véletlenül megszívja mert hibás a gumi, vagy hiába szedi a gyógyszert rendesen. Ilyen is megesik. Hogy hiába tesz meg mindent, mert ő nem akar gyereket, mégis becsúszik... Miért az a szent aki inkább végig szenvedi és megszüli akkor is ha nem akarja? Miért helyezik egyesek egy alig szétosztódott sejt életét, egy felnőtt és egy gyerek élete fölé akik tönkremehetnek? Én nem akarok megbántani senkit, de az az életke még nem lehet olyan szinten mint az élő megszületett felnőtt emberek...
2009. aug. 14. 12:49
 14/71 anonim ***** válasza:
24%
Hát sajnos,hogy így gondolod!Szerinted az mit tett a baba ellen,aki elfelejti bevenni a gyógyszert?Ezt is csak felelősen megtenni!És igenis aki akar az tud ellene tenni!Aki hülye haljon meg,aki meg felelőtlen és csak dugni szeret az meg legyen meddő egy életre!
2009. aug. 14. 13:04
 15/71 anonim ***** válasza:
75%
Tudod van egykét eset amikor rendesen szedi és mégis megtörténik. Én is azt mondom, hogy aki ... az haljon meg, de a babának miért kell szívni? Én nem örülnék neki, ha úgy születttem volna hogy az anyámnak büntetés vagyok, mert felelőtlen volt... Vagy ti igen?
2009. aug. 14. 13:09
 16/71 anonim ***** válasza:
34%
Egy szó: GYILKOSSÁG!
2009. aug. 14. 15:13
 17/71 anonim ***** válasza:
54%

Megertem a mellette es ellene szavazokat is....

En nem az anyak partjan allkok!!!

A babakan :S szegeny pici tehetetlen babakan :S

Aki abortuszra keszul azt kerdezgeti fajni fog??

Sajnos nekik nem elegge.

Abba senki nem gondol bele a baba mit elhet at.

Bezzeg azok a nok akiknek azert kell abortuszra menniuk, mert meghalt a babajuk a terhesseg kozben....ok megszenvednek abortusz elott kozben es utan.

Aki csak spontan ravagja "ja en ezt nem akartam vetessuk el" annak sosem faj utanna.

Na ez a borzaszto.

Ahova nem kellene ott megfogan a baba ahol meg varjak es kuzdenek erte oda meg....

Ebbe gondoljunk bele.

En a babak partjan allok!! Joguk van elni ha nem is a verszerinti "szuleikkel", hanem a tenyleges szuleikkel!

egy felidos kismama akinek a csaladjaban sokan szenvedtek mar spontan vetelestol

2009. szept. 16. 14:47
 18/71 anonim ***** válasza:
22%

Az utolso voltam.

Na ezt nezzetek meg es utanna kerdezgessetek, hogy fajni fog-e mert bebaszcsizva megdugott egy fiu.

[link]

2009. szept. 16. 14:49
 19/71 anonim ***** válasza:
66%
És az nem fáj ugyanennyire a babának, amikor olyan helyre születik ahol "nem kell"? Szerinted jobb neki ha 12 éves anyja van, vagy árvaházba kerül és nem szeretik? Hű de jó lesz akkor a babád jogainak... És persze az anyának semmi joga... Akkor sem nem tehet róla, mert ilyen is van! Neki nincs joga szenvedni, neki meg kell szülni akkor is ha nem akarja, neki tökéletes anyának kell lenni, mert vállalja má ha olyan felelőtlen volt hogy nem hatott a fogamzásgátló! Az anyának is van joga élni és nem akarni gyereket! Nehogymár egy embriónak több joga legyen... És akkor is milyen jó lesz majd annak a gyerkenek aki megszületik ha az anyja 12 évesen bebaszcsizva megdugatta magát... Naháát. Szerintem örökre hálát fog adni, hogy megadták neki a lehetőséget egy (ilyen) életre...
2009. szept. 16. 15:18
 20/71 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem Neked nincs gyereked!!

Nemhatott a fogamzasgatlo? Na ilyet meg nem hallottam!!

Max akkor ha eppen elfelejtem bevenni vagy hasonlo amit persze nem vallunk be....konnyebb a tablettara fogni,mint a sajat felelotlensegunket bevallani.

Ha beteg a baba vagy az anya veszelyben van akkor ok.

De egyebkent akkor is gyilkossag.

Rengeteg ember var arra, hogy orokbe fogadhasson gyereket.

Az mas dolog, hogy otthon ez meg nem mukodik rendesen.

Angliaban sorban allas van a babakert.

2009. szept. 16. 18:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!