Mi a véleményed az abortuszról?
Szia!
Hát én teljesen abortuszellenes vagyok,de vannak sajnos olyan élethelyzetek,amikor valaki nem tudja megtartani a babát.Ilyen esetben sajnos a műtét a megoldás.De akik évente többször is terhesek lesznek és úgy vetetik el szinte dalolva a babát,mintha nem egy kis életről lenne szó,hát azokat teljes mértékben megvetem!!!
Engem felháborít ez a hülyeség!és ezek mind a szülő hibái!Az,hogy egy 13 éves a buliban részegen azt ki rontotta el?És igen...tényleg nem viseli meg őket!Az ilyennek az lenne a legnagyobb büntetés,ha olyan komplikációk lennének,hogy többet nem lehetne gyereke!Csúnya dolog,de tényleg ezt kívánom!
Én csak akkor tudnám elvetetni,ha beteg lenn(rengeteg okból,és többnyire itt is a baba élete számítana)!
Megertem a mellette es ellene szavazokat is....
En nem az anyak partjan allkok!!!
A babakan :S szegeny pici tehetetlen babakan :S
Aki abortuszra keszul azt kerdezgeti fajni fog??
Sajnos nekik nem elegge.
Abba senki nem gondol bele a baba mit elhet at.
Bezzeg azok a nok akiknek azert kell abortuszra menniuk, mert meghalt a babajuk a terhesseg kozben....ok megszenvednek abortusz elott kozben es utan.
Aki csak spontan ravagja "ja en ezt nem akartam vetessuk el" annak sosem faj utanna.
Na ez a borzaszto.
Ahova nem kellene ott megfogan a baba ahol meg varjak es kuzdenek erte oda meg....
Ebbe gondoljunk bele.
En a babak partjan allok!! Joguk van elni ha nem is a verszerinti "szuleikkel", hanem a tenyleges szuleikkel!
egy felidos kismama akinek a csaladjaban sokan szenvedtek mar spontan vetelestol
Az utolso voltam.
Na ezt nezzetek meg es utanna kerdezgessetek, hogy fajni fog-e mert bebaszcsizva megdugott egy fiu.
Szerintem Neked nincs gyereked!!
Nemhatott a fogamzasgatlo? Na ilyet meg nem hallottam!!
Max akkor ha eppen elfelejtem bevenni vagy hasonlo amit persze nem vallunk be....konnyebb a tablettara fogni,mint a sajat felelotlensegunket bevallani.
Ha beteg a baba vagy az anya veszelyben van akkor ok.
De egyebkent akkor is gyilkossag.
Rengeteg ember var arra, hogy orokbe fogadhasson gyereket.
Az mas dolog, hogy otthon ez meg nem mukodik rendesen.
Angliaban sorban allas van a babakert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!