Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnátok ilyen anyagiakra...

Vállalnátok ilyen anyagiakra 3-dik babát?

Figyelt kérdés
Csekkek-hitel kifizetése után marad 140 ezer ft. Szerintetek?
2012. aug. 17. 09:16
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Ugyanennyink van, és nagyon várjuk a 3. babát. Már "dolgoztok" rajta? Én annyira, de annyira szeretném már. Biztos lesz, hogy szűkös lesz, és lehet, hogy néha ennyi sem lesz, de az is lehet, hogy több lesz. Szerintem nem szabad csak arra hagyatkozni, hogy most mennyi van. Eszem szerint nem vállalnám be, mert félek, mit hoz a jövő, tudjuk-e tartani ezt a szintet, de akkor örök életemben hiányozna... Mindent bele!
2012. aug. 17. 12:06
 12/33 anonim ***** válasza:

Nekem 3 testvérem van. Sokat veszekedtünk amikor kamaszodtunk, hogy ő miért mehet moziba, és korcsolyázni akarok a barátaimmal, a Sanyiék nyaralnak a nyáron mi miért nem stb.

Én nem vállalnám be, mert nálunk tönkretette a gyerekek közti viszonyt.

2012. aug. 17. 12:07
 13/33 anonim ***** válasza:
35%
ott a családi adókedvezmény és az emelt családi. plusz félárú az ovi,suli. simán belefér.
2012. aug. 17. 12:12
 14/33 anonim ***** válasza:
én is sakkozik,tele a pénztárcám kuponokkal :) de így is megéri! ráadásul gyesen vagyok alapból. majd könnyebb lesz ha nagyobb lesz és megyek melózni,vagyis az sem indok h később többe kerül. én is úgy voltam h a baba volt a legnagyobb igényem. ha így van,az tesz majd boldoggá ha megszületik,nem az anyagiak.
2012. aug. 17. 12:15
 15/33 anonim ***** válasza:
Persze, az anyát ez teszi boldoggá. De mi van a gyerekekkel?
2012. aug. 17. 12:16
 16/33 anonim ***** válasza:
a másik kettővel? miért talán meg kéne őket kérdezni?! elég "vicces" lenne
2012. aug. 17. 12:19
 17/33 anonim ***** válasza:
Nem kell megkérdezni, de azért mérlegelni kell ezt is. Most van egy olyan gyerekkorom amit senkinek nem kívánom, meg 3 testvérem akikkel nem beszélek, és ők sem egymással.
2012. aug. 17. 12:22
 18/33 anonim ***** válasza:
60%

17-es!

talán gondoltál már arra hogy veletek van a hiba testvérekkel?

Elmondásod alapján irigyek vagytok egymásra!!!

3-an vagyunk testvérek igaz már mind felnőttek vagyunk, de soha nem voltunk irigyek egymásra, mi nálunk testvérek között úgy volt ha nekem van akkor neked is van.

Ha éppen a bátyám ment kirándulni, akkor jövőhónapban én mentem.

És soha nem vontuk ezért felelősségre soha a szüleinket, ezt ti nektek kellene megérteni.

Sajnálom!:(

2012. aug. 17. 12:29
 19/33 anonim ***** válasza:

De igen, gondoltam rá. De mivel nem arról van szó hogy én nem beszélek a többiekkel a többiek meg imádják egymást, így ezt kilőttem.

Amúgy jártam ezzel a problémával pszichológushoz mert nem mertem bevállalni a 2. gyereket és ő mondta hogy ez elég gyakori jelenség. Az más kérdés, hogy a gyerekek bevallják-e maguknak vagy a szüleiknek hogy miért is nem beszélnek egymással.

2012. aug. 17. 12:32
 20/33 anonim ***** válasza:
Ja, és nálunk nem volt olyan hogy most x megy, jövő hónapban meg y. Ha volt éppen pénz, akkor a legakaratosabb megkapta amit akart.
2012. aug. 17. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!