Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnátok babát ilyen...

Vállalnátok babát ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Én 25, párom 32. Mindkettőnknek van munkahelye. Jogosult lennék a gyedre. Párom fizetése 135e körül,az enyém 72e. Van saját lakás, autó. Hitel nincs. Viszont semmi megtakarításunk nincs, a pénzt nem tudjuk megfogni. Amúgy nem élünk nagy lábon. Kaján, rezsin, benzinen kívül szinte semmire sem költünk. Mégis elmegy minden hónapban a fizunk..

Nagyon szeretnénk babát. Felelőtlenség lenne bevállalni?

2012. márc. 30. 15:30
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Ha van saját lakás és nincs hitel, szerintem bevállalhatjátok. Ez már sokat számít, hidd el. Nagyon kevés olyan pár van, akinek van saját lakása, nagy előnyben vagytok.
2012. márc. 30. 15:33
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Mikor, ha nem most? Lehet, hogy másra nem költötök, de nem mindegy, hogy a sarki boltba kocsival mész e vagy gyalog, vagy épp a boltban a 100ft-os csokit veszed meg vagy a 300-asat. Tartalék jó ha van, de nem létszükség egy gyerekhez.
2012. márc. 30. 15:33
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

Simán bevállalnám a helyetekbe.

HAJRÁ!!!!!!!!!!!

4 gyerkőc anyukája

2012. márc. 30. 15:34
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
nem lenne egyáltalán felelőtlenség
2012. márc. 30. 15:35
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon is jól álltok sok emberhez képest. Egyébként tényleg nem a legdrágább ruha/játék/pelenka/babakocsi kell a gyereknek sem, mindent ki lehet olcsóbban hozni.

Én simán bevállalnám a helyetekben.

2012. márc. 30. 15:37
 6/10 anonim ***** válasza:
90%

Te jól vagy össze rakva???!! Hát már hogy ne lehetne bevállalni egy gyermeket ilyen bevétel mellett!! Nyugodt szívvel kezdhetitek össze hozni a babát!

Elmegy a fizu minden hónapban,mert nem úgy költitek,ahogy gyermek mellett költ az ember! Ha nem lenne gyermekem,és ugyan ilyen lenne a bevétel-kiadás aránya,akkor sem lenne nekem sem félre téve! A baba mellett megtanulsz bizonyos dolgokra nem költeni,költesz másra,mert mást tartasz fontosnak! :-) Ez így van rendjén!!

Sokan úgy is bevállalják a kicsit,hogy a férfi alig keres 100-at sem,a leendő anyuka munkanélküli,hitelük van,esetleg még albérletben is laknak.

Mielőbbi babázást!!! :-)

Üdv: 3 lányos

2012. márc. 30. 16:13
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
Simán bevállalhatjátok,gazdagabbak vagytok máris mint az átlag.Így hitel nélkül!
2012. márc. 30. 16:23
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Nincs hitel, és van tető a fejetek felett. Plusz mindkettőtöknek van tisztességes munkája. Mi másra vágyhat még az emmber? Spórolt pénz még ezek felett? Talán ezerből egy párnak van! Ahogy ti ketten megéltek, egy picike még simán elfér! Mindent bele! :)
2012. márc. 30. 16:58
 9/10 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nem felelőtlenség,én bevállalnám.

32hkm

2012. márc. 30. 19:01
 10/10 anonim ***** válasza:
87%

Nem is kérdés,természetesen bevállalnám!

Mi nagyobb havi bevételre,viszont albérletre vállaljuk.

2012. márc. 30. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!