Vállalnátok babát ilyen helyzetben?
Én 25, párom 32. Mindkettőnknek van munkahelye. Jogosult lennék a gyedre. Párom fizetése 135e körül,az enyém 72e. Van saját lakás, autó. Hitel nincs. Viszont semmi megtakarításunk nincs, a pénzt nem tudjuk megfogni. Amúgy nem élünk nagy lábon. Kaján, rezsin, benzinen kívül szinte semmire sem költünk. Mégis elmegy minden hónapban a fizunk..
Nagyon szeretnénk babát. Felelőtlenség lenne bevállalni?
Simán bevállalnám a helyetekbe.
HAJRÁ!!!!!!!!!!!
4 gyerkőc anyukája
Nagyon is jól álltok sok emberhez képest. Egyébként tényleg nem a legdrágább ruha/játék/pelenka/babakocsi kell a gyereknek sem, mindent ki lehet olcsóbban hozni.
Én simán bevállalnám a helyetekben.
Te jól vagy össze rakva???!! Hát már hogy ne lehetne bevállalni egy gyermeket ilyen bevétel mellett!! Nyugodt szívvel kezdhetitek össze hozni a babát!
Elmegy a fizu minden hónapban,mert nem úgy költitek,ahogy gyermek mellett költ az ember! Ha nem lenne gyermekem,és ugyan ilyen lenne a bevétel-kiadás aránya,akkor sem lenne nekem sem félre téve! A baba mellett megtanulsz bizonyos dolgokra nem költeni,költesz másra,mert mást tartasz fontosnak! :-) Ez így van rendjén!!
Sokan úgy is bevállalják a kicsit,hogy a férfi alig keres 100-at sem,a leendő anyuka munkanélküli,hitelük van,esetleg még albérletben is laknak.
Mielőbbi babázást!!! :-)
Üdv: 3 lányos
Szerintem nem felelőtlenség,én bevállalnám.
32hkm
Nem is kérdés,természetesen bevállalnám!
Mi nagyobb havi bevételre,viszont albérletre vállaljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!