Ilyen helyzetben vállalnátok babát? Bővebben lent!
Albérletben élünk,családi segítségre nem számíthatunk,van egy 2 éves kislányunk,nem nélkülözünk ,de nem is élünk nagylábon.Párom dolgozik,én a lányommal munkahelyről mentem gyedre,de gyes alatt felmondtak..Én nagyon szeretnék még egy babát a kislányom mellé és a párom is most már!
Ti ilyen körülmények között vállalnátok még egy babát?
Véleményekre lennék kíváncsi!
Köszönöm a válaszokat előre is!
Neked lesz egyáltalán vmilyen járandóságod, amíg kihordod a babát?
Vagyis táppénzt kapsz valahonnan, ha egyszer elküldtek a melóhelyről?
Nem lesz azalatt semmi,csak az első lányom után a gyes...
Mindenünk megvan ami a kicsinek kelleni fog..
Ruha babakocsi hordozó....minden..
Ezért vagyok én is bizonytalan...az anyagiak miatt..
Nem dohányzunk ,nem iszunk,nem járunk szórakozni,pedig még fiatalok vagyunk(25évesek mindketten),mindenünk a lányunk és mindene meg is van....
Akkor vágjatok bele, főképp, ha megvan mindene már most, ami kelleni fog.
Az előre nem látható anyagiakkal pedig ne törődjél, mi ugyanígy a semmibe vállaltunk gyereket, nekünk a párom szülei adtak mindent eddig a baba ruháktól elkezdve a babaágyig stb, mi nemcsak, hogy albérletben lakunk, de tele vagyunk adóssággal, mégis bevállaltuk.Én 30 vagyok, a párom 26, a magam részéről nem akartam megvárni, hogy majd aztán végképp ne lehessen utód.
34 h km.
25 évesek vagyunk mindketten.
Se a kórházba,se a picinek nem kellene vennünk semmit,minden megvan a kislányomtól....Szinte minden unisex,akár fiú lenne akár kislány......Kivétel tápszer ha nem tudom majd szoptatni...Párom jól keres 150körül és az albink rezsivel együtt 60ezer így a téli hónapokban....hitelünk nincs.....
Nekünk egyikönk szülei sem segítettek az első gyereknél sem és a másodiknál sem fognak...Én szüleim elváltak,régen egyikhez sem ragaszkodom,nagymamám nevelt...Párom szülei meg rosszéletüek......Párom nővére és az én unokanővérem segítettek,náluk is vannak gyerekek..
Benne van a pakliban...persze...
Ezért is írom le ismét hogy bennem is ez a kétely van...
Igazából azért is szeretnénk most mert nem szeretnénk ha nagy lenne a korkülönbség a 2 gyerek között....Én szerettem a nővéremmel játszani...3 év a korkülönbség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!