Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen helyzetben vállalnátok...

Ilyen helyzetben vállalnátok babát? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Albérletben élünk,családi segítségre nem számíthatunk,van egy 2 éves kislányunk,nem nélkülözünk ,de nem is élünk nagylábon.Párom dolgozik,én a lányommal munkahelyről mentem gyedre,de gyes alatt felmondtak..Én nagyon szeretnék még egy babát a kislányom mellé és a párom is most már!

Ti ilyen körülmények között vállalnátok még egy babát?

Véleményekre lennék kíváncsi!

Köszönöm a válaszokat előre is!

2011. jan. 5. 22:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Neked lesz egyáltalán vmilyen járandóságod, amíg kihordod a babát?

Vagyis táppénzt kapsz valahonnan, ha egyszer elküldtek a melóhelyről?

2011. jan. 5. 22:28
 2/16 anonim ***** válasza:
63%
Én direkt nem vállalnék ilyen helyzetben gyereket, max ha becsúszna.
2011. jan. 5. 22:48
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
A pénz nem minden. Persze tudom nagyon fontos, de fontosabb, hogy a szülők szeressék és akarják azt a gyereket. Szerintem nem szabad hagynunk, hogy az anyagias világ elvegye a kedvünket a gyerekvállalástól.
2011. jan. 5. 22:53
 4/16 A kérdező kommentje:

Nem lesz azalatt semmi,csak az első lányom után a gyes...

Mindenünk megvan ami a kicsinek kelleni fog..

Ruha babakocsi hordozó....minden..

Ezért vagyok én is bizonytalan...az anyagiak miatt..

Nem dohányzunk ,nem iszunk,nem járunk szórakozni,pedig még fiatalok vagyunk(25évesek mindketten),mindenünk a lányunk és mindene meg is van....

2011. jan. 5. 22:59
 5/16 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok, kérdező?
2011. jan. 5. 22:59
 6/16 anonim ***** válasza:
39%

Akkor vágjatok bele, főképp, ha megvan mindene már most, ami kelleni fog.

Az előre nem látható anyagiakkal pedig ne törődjél, mi ugyanígy a semmibe vállaltunk gyereket, nekünk a párom szülei adtak mindent eddig a baba ruháktól elkezdve a babaágyig stb, mi nemcsak, hogy albérletben lakunk, de tele vagyunk adóssággal, mégis bevállaltuk.Én 30 vagyok, a párom 26, a magam részéről nem akartam megvárni, hogy majd aztán végképp ne lehessen utód.

34 h km.

2011. jan. 5. 23:03
 7/16 A kérdező kommentje:

25 évesek vagyunk mindketten.

Se a kórházba,se a picinek nem kellene vennünk semmit,minden megvan a kislányomtól....Szinte minden unisex,akár fiú lenne akár kislány......Kivétel tápszer ha nem tudom majd szoptatni...Párom jól keres 150körül és az albink rezsivel együtt 60ezer így a téli hónapokban....hitelünk nincs.....

Nekünk egyikönk szülei sem segítettek az első gyereknél sem és a másodiknál sem fognak...Én szüleim elváltak,régen egyikhez sem ragaszkodom,nagymamám nevelt...Párom szülei meg rosszéletüek......Párom nővére és az én unokanővérem segítettek,náluk is vannak gyerekek..

2011. jan. 5. 23:10
 8/16 anonim ***** válasza:
76%
Én ebben a helyzetben várnék még, legalább 5-6 évet. Még csak 25 évesek vagytok, idő mint a tenger. De ti tudjátok, mit bírtok és mit diktál a szívetek. Ha a férjed hirtelen m.nélkül marad, akkor mi lesz?
2011. jan. 5. 23:14
 9/16 A kérdező kommentje:

Benne van a pakliban...persze...

Ezért is írom le ismét hogy bennem is ez a kétely van...

Igazából azért is szeretnénk most mert nem szeretnénk ha nagy lenne a korkülönbség a 2 gyerek között....Én szerettem a nővéremmel játszani...3 év a korkülönbség..

2011. jan. 5. 23:22
 10/16 Vilcsianyuja ***** válasza:
84%
szerintem jó helyre érkezne a gólya, már csak eleve azért, mert kételyeitek vannak, látszik, hogy jó, gondoskodó szülei lesztek a második babának is. én belevágnék!
2011. jan. 5. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!