Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha az anyagiakon nem múlna,...

Ha az anyagiakon nem múlna, hány gyereket vállalnátok és miért?

Figyelt kérdés
Szeretnétek nagy családot? Minden variáció érdekel, és hogy miért gondolkodtok úgy ahogy?
2012. júl. 26. 13:21
1 2
 1/14 timike26 ***** válasza:
59%

amennyi osszejon.minnèl nagyobb a csalàd,annàl tobb orom van benne./persze csak ha nem mulna az anyagiakon./mièrt:anyumnak 12 testvère van/volt,ès boldog ember volt egèsz èletèben(persze a hètkoznapi gondok ot is èrintik)apàm egyke gyerek volt,nem is tanult meg jàtszani,csapatban gondolkodni,nem tudott nevetni,szorakozni.èn ezèrt szeretnèk nagy csalàdot

egy 8/5/fiu,ès egy 1 honapos kislàny anyukàja

2012. júl. 26. 13:28
 2/14 anonim ***** válasza:

Hát,ha nem az anyagiakon múlna,akkor tudnánk bővíteni pár szobával a házat... Én személy szerint egy tucatot- ha nem kettőt :-) - bevállalnék!

Minél nagyobb egy család,annál jobb,annál több szép élmény éri a szülőket- persze a kevésbé szépből is kijut bőven,de valahogy a szépre emlékszik Mindenki,a kevésbé szépre később csak nevetve emlékeznek vissza. Emlékszem,milyen jó volt hallgatni a tesómtól,hogy milyen hülyeségeket csinált,Anyutól,hogy Őt mikkel bosszantották... :-) És persze emlékezni arra,milyen jó is nagycsaládban felnőni :-) (igaz,mi csak 4-en vagyunk testvérek)

Üdv: 5,3 éves,10 hónapos lányok és 11 hetes pocaklakó anyukája :-)

2012. júl. 26. 13:41
 3/14 anonim ***** válasza:
kettő van, szerintem nem lesz több. ha anyagiakon nem múlna 3 évenként szülnék, míg a korom engedi és elköltöznék falura gazdálkodni :)
2012. júl. 26. 13:52
 4/14 anonim ***** válasza:
Kettöt, vagy ha ugy alakulna akkor negyet. De mindenkeppen paros szamot, es ugy h a 2-2 közel legyen egymashoz korban. Fontos, hogy legyen jatszopajtas es senki ne legyen kiközösitve, a harmas nagyon szerencsetlen tud lenni. Negynel többet semmikeppen nem szeretnek, mar ennyire is nagy teljesitmeny lenne odafigyelni, törödni, stb.
2012. júl. 26. 13:53
 5/14 anonim ***** válasza:

2 van, megtehetném de többet nem szeretnék.

Én nem az otthon ülő típusú anyuka vagyok, aki csak és kizárólag a gyerekeinek él. Szeretem a munkámat, nem tudom elképzelni maga itthon. Már most is lassan 5 éve itthon vagyok egyhuzamban, már alig várom, hogy januárban mehessek vissza és az agyamat is használhassam a gügyögésen és a mondókákon kívül.

2012. júl. 26. 15:48
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 gyermeket szeretnék.
2012. júl. 26. 19:09
 7/14 anonim ***** válasza:
kettő van, ha az anyagiak engednék akkor szeretnénk még egyet de ,amúgy meg valahol mindig éreztem hogy 3 gyerekem lesz,hát kettő gyorsan egyszerre meg is jött:)))
2012. júl. 28. 13:35
 8/14 anonim ***** válasza:
Max kettő. Minek egy focicsapatnyi? Szerintem 2 gyerek az amire teljes maximalitással lehet figyelni/nevelni/foglalkozni. Több gyerek több odafigyelést igényel, és azért 3-4-5 gyerek esetén nagyon fárasztó lehet főleg ha van köztük kisebb-nagyobb mert nem minden gyerek egyforma egyik ilyen viselkedésű a másik olyan. Inkább legyen kevesebb gyerek, de arra maximálisan, odafigyeléssel gondoskodjak/neveljek.
2012. júl. 28. 13:45
 9/14 A kérdező kommentje:
Én is mindig 3at szerettem volna, aztán kistesó helyett kistesói lettek a lányomnak, így két terhességből van egy lányom és két egyforma kisfiam. Most úgy érzem, nem is a gyerekek száma volt a lényeg a 3as számban, hanem a terhességek száma volt az. Olyan mintha hiányozna valaki még közülönk.
2012. júl. 28. 13:46
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Kettő van és akkor sem vállalnék többet, ha nem kéne soha többé dolgoznom. Ugyanis azt nem bírnám, nekem kell a "saját" életem is, nem csak és kizárólag anya akarok lenni egy életen át... Márpedig 3 vagy több gyerek mellett valószínűleg nem tudnám élni az életem.

Ez van, egy önző dög vagyok és inkább megadok minden tőlem telhetőt a meglévő kettőnek :)

2012. júl. 28. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!