Ha az anyagiakon nem múlna, hány gyereket vállalnátok és miért?
amennyi osszejon.minnèl nagyobb a csalàd,annàl tobb orom van benne./persze csak ha nem mulna az anyagiakon./mièrt:anyumnak 12 testvère van/volt,ès boldog ember volt egèsz èletèben(persze a hètkoznapi gondok ot is èrintik)apàm egyke gyerek volt,nem is tanult meg jàtszani,csapatban gondolkodni,nem tudott nevetni,szorakozni.èn ezèrt szeretnèk nagy csalàdot
egy 8/5/fiu,ès egy 1 honapos kislàny anyukàja
Hát,ha nem az anyagiakon múlna,akkor tudnánk bővíteni pár szobával a házat... Én személy szerint egy tucatot- ha nem kettőt :-) - bevállalnék!
Minél nagyobb egy család,annál jobb,annál több szép élmény éri a szülőket- persze a kevésbé szépből is kijut bőven,de valahogy a szépre emlékszik Mindenki,a kevésbé szépre később csak nevetve emlékeznek vissza. Emlékszem,milyen jó volt hallgatni a tesómtól,hogy milyen hülyeségeket csinált,Anyutól,hogy Őt mikkel bosszantották... :-) És persze emlékezni arra,milyen jó is nagycsaládban felnőni :-) (igaz,mi csak 4-en vagyunk testvérek)
Üdv: 5,3 éves,10 hónapos lányok és 11 hetes pocaklakó anyukája :-)
2 van, megtehetném de többet nem szeretnék.
Én nem az otthon ülő típusú anyuka vagyok, aki csak és kizárólag a gyerekeinek él. Szeretem a munkámat, nem tudom elképzelni maga itthon. Már most is lassan 5 éve itthon vagyok egyhuzamban, már alig várom, hogy januárban mehessek vissza és az agyamat is használhassam a gügyögésen és a mondókákon kívül.
Kettő van és akkor sem vállalnék többet, ha nem kéne soha többé dolgoznom. Ugyanis azt nem bírnám, nekem kell a "saját" életem is, nem csak és kizárólag anya akarok lenni egy életen át... Márpedig 3 vagy több gyerek mellett valószínűleg nem tudnám élni az életem.
Ez van, egy önző dög vagyok és inkább megadok minden tőlem telhetőt a meglévő kettőnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!