Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha az anyagiakon nem múlna,...

Ha az anyagiakon nem múlna, hány gyereket vállalnátok és miért?

Figyelt kérdés
Szeretnétek nagy családot? Minden variáció érdekel, és hogy miért gondolkodtok úgy ahogy?
2012. júl. 26. 13:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ha anyagilag nem lennének korlátok, 4-et. mert az jobb, mint a 3, és 2 kevés. 3 csak akkor jó, ha egyformán alig van korkülönbség a gyerekek között, különben egyiket mindig "kiközösítik" (családban van példa 1 nagy + 2 kicsire, és 2 nagy + 1 kicsire is. az, amelyik kakukktojás, szinte úgy nő fel, mintha egyke lenne.)

4 a legszuperebb. vagy mind egymás után, vagy 2 egymás után, pár év szünet, és még 2 egymás után. nekem ez az ideális család.

2012. júl. 28. 14:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem anyagiaktól függetlenül is a két gyerek az ideális. Én úgy érzem rájuk van erős, időm teljesen. Ha több lenne én szétszakadnék, anyagiaktól függetlenül is. De azt hiszen sok gyerekes alapítványt támogatnék, ha sok pénzem lenne.
2012. júl. 28. 14:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Én 4-et szerettem volna, az 1. szülés után úgy éreztem, hogy simán jöhet még 3 (bár rossz gyerek volt). A 2. szülés után úgy éreztem, hogy elég! Most van egy lányom és egy fiam, és tervezzük a 3.-at, és egy kicsit vágyom rá, hogy ikrek legyenek. Nem tudom hogy bírnám idegileg, de valahogy mindig van, olyan még nem volt, hogy ne legyen sehogy! :)
2013. júl. 18. 15:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Én anyagiaktól függetlenül nem szeretnék egy gyermeket sem.
2021. jan. 17. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!