Vállalnátok újabb babát, ha biztos, hogy a terhesség utolsó hónapjaiban feküdni kell?
Nagyon szeretnék még gyereket, de biztos, hogy egy következő terhességnél kb a 6. hónaptól feküdni kéne. Segítségem lenne bőven, de mégis furdal a lelkiismeret, hogy úgy vállalnám, hogy tudom, hogy nem kis segítségre lesz szükségem.
Bevállalnátok 1-2 gyerek mellé egy ilyen terhességet?
azt írod, hogy nagyon szeretnél még gyerkőcöt, és segítséged is lenne bőven. akkor nem kérdés szerintem! :)
igen!
Nehogy már lelkiismeret furdalásod legyen mert kérsz segítséget és mert elfogadsz segítséget.
Szerintem nem kérdés,hogy 3 hónap pihenés semmi egy kis életért cserébe.
A családom tényleg szívesen segítene, csak én vádolom magam olyanokkal, hogy ez nem kihasználás-e velük szemben, hiszen mi akarunk gyereket, oldjuk meg mi...
Még soha nem mondott senki ilyet, csak az én fejemben jönnek elő ezek. :S
Van egy két éves lányom, és most várom a másodikat, 26 hetes vagyok. Most sokat kell pihennem, de így még elvégezhető sokminden, de következő terhességnél biztos a fekvés az utolsó 3 hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!