Veszélyes egyedül lenni a terhesség utolsó hónapjaiban/szülés után közvetlenül?
Mi az,hogy nem szabad egyedül lenni? És akinek a férje reggeltől estig dolgozik? Az is egyedül van!
Meg akinek nincsenek szülei az is!
Az anyagi része már más! Azt te látod,hogy mennyi pénzed van arra,hogy különköltözz!
Csakis külön. Miért? Mert az a legegészségesebb, így nem szól bele senki, hogy mit hova tegyél, mit hogyan csinálj. Ha segíteni kell, úgyis mennek. Miért ne lehetne akár az utolsó időben egyedül lenni? Egy gyerek nem repül csak úgy ki, főleg nem elsőre. Telefonod van, segítséget kérsz ha szükség lesz rá. A babával pedig sosem leszel egyedül, mert mindig lesz nálad valaki aki segítsen. Addig tudsz egy kicsit pihenni, de gyorsan belerázódsz.
Én azt mondom, ha csak a szüleid miatt laksz még otthon, akkor menj nyugodtan külön, semmi bajotok nem lesz!
Hali ,én is egyedül voltam , mert hogy a párom dolgozott reggeltől estig ! Mi úgy oldottuk meg , hogy a barátnőm kapott lakáskulcsot , és a párom többször felhívott napközbe ! A terv az volt , ha nem veszem fel a telefont , legyen aki a szomszédból átugrik és azonnal be tud jönni ! Hála az égnek semmi baj nem volt ! Ha megteheted (anyagilag), hogy külön legyél , én mindenképp azt tenném ! Segítségre szükséged lesz , mikor megszülsz , de ha ilyen rendesek a szüleid, akkor majd anyud megy segíteni !
5 hós kislány anyukája ! Szép , és jó várandóságot , aztán meg jó babázást !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!