Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyedül vagyok a stesszel,...

Egyedül vagyok a stesszel, vagy mást is kíséri a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
20 hetes kismama vagyok. Sajnos a babavárás gyönyöre mellett elég sok problémával kell megküzdenünk, de próbálok nyugodt maradni. De egy héten legalább 4-5 alkalom van, amikor rohadtul felmegy a pumpa, és ver a szívem, és remegek, vagy jár a gyomrom az idegtől. Legyen ez vita, anyagi ok, vagy egyéb az élet apró bosszúságaiból. Nektek is száll el az agyatok, vagy tudjátok tűrtösztetni magatokat. Én próbálom kerülni a vitákat, de pl. az anyósom képes velem leállni vitatkozni még most is és sokszor megbántani. És ilyenkor sokszor úgy érzem nem tesz jót a babának! De nem tudok minden rosszat kiszűrni az életemből!
2011. febr. 2. 11:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Én azt mondom h ha a babával minden rendben akkor a többi dolog ne érdekeljen..anyóssal ne foglalkozz, mondjon amit akar !!! A stressz nem jó a babának uh próbáld meg kiiktatni vhogy...ez főleg lelkileg benned kell eldőlnie (ha már pl anyós nincs tekintettel rád )
2011. febr. 2. 11:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazad van, megpróbálok totál kikapcsolni. Köszi:)
2011. febr. 2. 11:35
 3/5 anonim ***** válasza:
nyugi ez a terhesseggel jar. ingerlekenyebb es erzekenyebb vagy a 9 honap alatt...sajnos ezt csak tudatosan lehet lekuzdeni...sza*ni kell a vilagra...csak az a lenyeg hogy nektek jo legyen
2011. febr. 2. 12:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajna ez nálam is így van, és még vérezgetések is nehezítik a dolgot.

Sokszor úgy eldurran az agyam, hogy utána nagyon szégyellem magam, de olyankor egyszerűen nem tudok mit csinálni... :(

De anyóst tényleg szard le! Ha rajta is felhúznám magam, akkor kb 2007 nyarán haltam volna meg agyvérzésben... :D

2011. febr. 2. 13:34
 5/5 A kérdező kommentje:
:)))))))
2011. febr. 2. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!