Azt hallottam, hogy a terhesség okozhat olyan tüntetet, mint az epilepszia. Ez igaz, és ha egyedül vagyok, mit csináljak?
Figyelt kérdés
2008. jan. 23. 20:12
1/4 anonim válasza:
Ez szerintem csak egy rémhír.Méghozzá elég buta...
2/4 anonim válasza:
Én sem látom alapját, sosem hallottam róla. De az epilepsziánál fontos, hogy puha helyen legyen a beteg, főleg a fejét kell védeni, a szájába tenni egy géztekercset, hogy ne rágja el a nyelvét, nem szabad lefogni, mert eltöri saját csontjait. A roham 3-4 percig tart, és fél óra a teljes feltisztulás. De aki átéli a rohamot, az nem tud semmit tenni, tudattalan lesz.
Ne félj, ilyenről még sosem hallottam!!
3/4 anonim válasza:
Ennyi erővel "buta emberek" mondthatják azt is, hogy rákot, agyvérzést, szívinfarktust...lehet kapni terhességtől, mert pl.ezer nőből egynél előfordult, de az sem a terhességtől, hanem egyéb élettani gondokból adódóan alakult ki. Ne aggódj ilyenen. Felesleges. Én is sokat vagyok egyedül, mert a férjem 3 műszakban dolgozik, de nem gondolok semmi rosszra. Inkább irogatok neked és másoknak, és persze sokat olvasok a terhességről, a testünkön végbemenő változásokról stb. Te is tedd inkább ezt és élvezd minden percét ennek a nagyszerű állapotnak. :-) Üdvözlettel: Kriszta, egy 14 hetes kismama
4/4 anonim válasza:
Ha te ezt elhiszed akkor talán amit tehetsz az az hogy 40 hétik lehetőleg az ágyban vagy a fotelban ülve egy jókora gézpójával a szádba/tudod a nyelved/ várod az idő műlását.pá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!