Terhesség vége felé apa minden nap elmegy veletek egy rövid esti sétára? Lassan már nem merek egyedül kimozdulni, nagyon alacsony a vérnyomásom, azért.
Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 10:43
1/5 anonim válasza:
Sokat dologzott, így nem minden nap, amikor hazaért, már sötét, és hideg volt. bár mi nem jártunk sokat sétálni, kertes házban lakunk.
2/5 anonim válasza:
Velem minden nap eljárt de én nyáron szültem, most 7 hónapos vagyok megint. Ha hazajön melóból kimegyünk a gyerekkel a kutyához vagy elvisszük sétálni még ha hideg is van. Max. fél óra
3/5 anonim válasza:
Velem nem jött sétálni, de ez nagyon jó dolog! Ha nem érzed magad biztonságban egyedül, akkor nem is kell erőltetni, az emberek sajna annyira nem segítőkészek, még egy kismamával sem!!!
4/5 anonim válasza:
Minden nap nem, csak ha úgy végzett a munkahelyén. Akkor az egész család együtt ment sétálni.
5/5 anonim válasza:
Az első gyereknél kiköveteltem. A másodiknál már volt, hogy nagyon sokáig dolgozott, a gyereket meg muszáj volt vinni játszótérre, úgyhogy mentem a gyerekkel egyedül. Fél nappal szülés előtt még a mászókára másztam a gyerek után (éreztem, hogy készülődik ki a kicsi, de már voltam olyan tapasztalt, hogy tudjam milyenek az igazi fájások). Azért ha otthon van ő is, akkor szerintem ki kell használni még azt a kicsi időt, amit együtt tudtok tölteni, utána már úgysem csak rólatok fog szólni a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!