Anyukák/Apukák! Magatokra zárjátok az ajtót amikor otthon vagytok?
Figyelt kérdés
Változott ez, mióta gyereketek van?2012. aug. 3. 12:25
21/25 anonim válasza:
kertes ház: kapu zárva, bejárati ajtó (udvarra nyílik, nem utcára) nyitva, gyerekek ki-be mászkálnak játszani.
22/25 anonim válasza:
Vidék, kertes ház, kutya bezárva. Ajtó, kapu nyitva, csak éjjelre zárjuk. 3 éves fiam egész nap ki-be szaladgál az udvarra-házba.
23/25 anonim válasza:
Panel.
Éjjel, nappal zárva tartjuk az ajtót, ha itthon vagyunk, ha nem.
Eszemben sincs nyitva hagyni.
24/25 anonim válasza:
Mindig bezárom a bejárati ajtót. Egyrészt így szoktam meg, főleg, hogy világ életemben olyan lakásban laktam, ami kilincses kívülről is, nem gombos. Másrészt azért is, mert ahol most lakunk, itt ha csak becsukom, de nem zárom be, a huzat kinyitja két másodpercen belül, az meg nekem nem kell, hogy a lépcsőházban közlekedők bebámuljanak.
De a gyerek megléte előtt is mindig zártam, szóval nem változott semmi.
25/25 anonim válasza:
panel, sok a besurranás, meg a lakásfeltörés, ezért mindig zárva van - na meg a kisfiam képes és meglép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!