Ti otthon nem adtok magatokra?
Nem értem az összefüggést. Ha az ember nem lakkozza a kontyát, akkor nem ad magára?
Egyébként én úgy gondolom, hogy nem hanyagolom el magam, de itthon nem lakkozom a hajam, nem sminkelek, hadd pihenjen a bőröm. Viszont tiszta, nem szakadt ruhát veszek, olyat ami kényelmes és jól is áll. A hajam általában befonom, így nem zavar, és szerintem nem néz ki rosszul.
Most akkor nem adok magamra? :D
". Te biztos kopasz vagy, ha semmilyen "csodaszer" nem kell a hajadra. Mert akinek van haja, annak szüksége van ilyen szerekre, ha azt akarja, hogy valahogy álljon is."
Te hü*lye vagy:DDD Mell alá érő hullámos, eredeti szőke hajam van. Megmosom, és jé, gyönyörű.:D Eszembe se jutna szétégetni hajvasalóval, rátenni hajlakkot amitől száraz lenne és kezelhetetlen(ja, megáll, de nem tudod rajta szépen végigsimítani a kezed, büdös lesz és fénytelen. de legalább áll valahogy, hurrá)..
Azt én is utálom, itthon is, ha kócos, zsíros, rendetlen a hajam. De itthonra azért nem szoktam ilyen olyan frizurákat belőni, pláne nem olyat, amihez hajlakk is kell. Megfésülöm, össezcoffozom, vagy kétoldalt befonom, mert nem szeretem, ha a szemembe lóg, kb. ennyit csinálok vele itthonra. Nem néz ki igénytelenül, de nincs is túlbonyolítva.
Parfümöt itthonra pazarlásnak érezném. Tiszta vagyok, használok dezodort, de parfümöt nem, ha nem megyek sehova. Mivel egyedül élek, más úgyse érzi, én meg magamon két perc után szintén nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!