Milyen foglalkozások vannak, ahol a hétvége alapvetően nem arról szól, hogy szombat reggeltől vasárnap estig munkahelyi feladatokat csinálsz otthon?
Olyan munkát kell választani,amit szeretsz.
Én pl régen újságot hordtam egy barátnőmmel,az elég kemény munka volt,ráadásul suli mellett.Általában az egész hétvége ráment és minden hétköznap.De én szerettem.Csak abba kellett hagyni,mert a tanulás rovására ment.Amúgy hogyha rendesen akarsz pénzt keresni,akkor sajnos csak ez van,sokat kell melózni.Nekem az összes jómódú ismerősöm így él.De legalább szeretik,nem tűnnek boldogtalannak.
Én ilyen munkát szeretnék, mert tönkremennek az idegeim és boldogtalan vagyok.
Kisebb kereset bőven megéri az idegeim épségét.
Építőipari munkák (kőműves, festő...) ,autószerelő, fodrász, kozmetikus, bolti eladó...
Nekik lehet hogy kell hétvégén dolgozni de szabadidejükben nem kell a munkájukkal foglalkozni mint pl tanároknak akik otthon dogát javítanak vagy a háziorvosnak akit szombat este is kihívhatnak egy beteghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!