Anyukák, ha megtehetnétek szívesen maradnátok otthon háztartásbelinek?
Hány gyereketek van?
Ha így lenne, mikor mennének óvodába a gyerekek?
1 gyermekünk van, 1 éves.
Nem maradnék vele otthon, már most kell neki a gyerektársaság. Látványosan tud unatkozni és kell neki a korabeli foglalkozás.
Rengeteget foglalkozom vele, de már szinte semmit se ér .. nem én vagyok a legjobb szórakozás neki.
Ha esetleg mégis úgy alakult volna, hogy én vagyok a legjobb társaság neki, akkor a kötelező 5 éves korban raknám be.
Több gyermeket pedig nem vállalnék és nem is fogok :)
Én abszolút.Nálunk igaz még csak 1 baba van,ő is elég kicsi,de mivel én egyke vagyok,pároméknál meg hatalmas a család;mindenképpen nagy családot tervezünk.Sajnos anyukám nem sokat tudott velem foglalkozni,mikor kicsi voltam és ennek most így 30 évesen is fájó nyomai vannak.
Mi legalább 4 gyermeket tervezünk és ha jól alakulnak az anyagi dolgaink,akkor szeretnék otthon lenni velük.Én azt gondolom,hogy attól,mert valaki háztartásbeli,nem akadály,hogy járjanak oviba a gyerekek.Kell nekik a közösség,hogy szokják a többi gyermeket és hogy velük egykorúakkal töltsenek időt hasznosan.
Hozzáteszem NEM azért tervezzük így,mert "büdös" a munka.Én mindig is pörgős ember voltam ilyen jellegű munkahellyel,de a család megváltoztatott teljesen és más lett az értékrendem.Most már ők az elsők.
Nálunk is az a terv, hogy nem megyek már vissza dolgozni. :)
Még csak 16 hónapos a lányunk, tervezünk kistesót és 3 éves koruk körül mennek majd oviba, mert kell a gyerektársaság nekik. :) De hogy a jövő mit hoz majd...?
Igen,szivesen maradtam itthon ,4 gyerekunk van.Szeretem ezt csinalni,fozni,gyerekeket istapolni.
4 evesen mentek oviba, a ket kicsi meg itthon van.A harmadik gyermekunk szeptemberben kezdi az ovit 4 es fel eves.
O nagyon jol erezte magat itthon,nem hianyzott neki a tarsasag,hiszen volt kivel jatszania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!