Szoktatok a gyermekeiteknek boltban kapható édességet, rágcsálni valót otthon elkészíteni? Miket szoktatok? Mennyi idős a gyermeketek/vagy idősek a gyerekek?
Én eddig túrórudit,csipszet és pillecukrot csináltam. 5,3 éves,illetve lassan 10 hónapos lányaim vannak.
Szívesen fogadok könnyen elkészíthető,olcsó édesség recepteket!
Én nem vagyok ennyire ügyes.:) Vagy csak nyugi kellene a konyhámba, hogy kipróbálhassam.
Piskótát, muffint, sajtos pogácsát, leveles tésztából csigákat szoktam sütni, de ilyen tipikus rágcsálnivalókat még nem készítettem.
Nem túl kedves 1! Ha nem tudsz a kérdésre konkrét választ adni,akkor miért is kell "válaszolni" rá,ezzel fogva a helyet?? Enyhén szólva is tuskóság volt tőled!!
Látod,én is tudok véleményt írni! Te az a tipikus- semmi édességet ne egyen a gyerek,mert car,rontja a fogait..egyen csupa tofuból készült valamit,és egyen kókusztejből készült valamit-mert az ám az egészséges!! Meg egyen olyat,amiben szója van,mert az is csuda egészséges!! Igaz,hogy a szójában van rákkeltő cucc,de kit is érdekel??
Mellesleg a csipsz- egyenértékű a krumplival,megsütve,mikróban pedig zsiradék mentesen is elkészíthető!
Túrórudi: túró,kis tejföl,kis darált keksz,kis méz,a tetejére kakaóból otthon is elkészíthető csokoládé máz... Hú,de egészségtelen!! Anyám,jelenteni kell a gyermekvédelmiseknek!!!
Szégyeld el magad!!
Kedves 2. válaszadó! Ezek könnyen elkészíthető dolgok,hamar is meg vannak,egyedül a csipsz sütése időigényes egy kicsit.
A pillecukor elkészítése is csak pár perces meló,utána pihentetni kell hűtőben 3-4 órát és lehet vágni,hempergetni -ez is kb 2-3 perces,- és lehet is fogyasztani. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!