Ovis gyerekek anyukái! Meddig tart ez az 1 hét ovi 1-2 hét otthon?
Elegem van, a hajam égnek áll asok betegségtől. Szeptemberben kezdtük az ovit, azt hiszem azóta 3,5 hetet járt a gyerek. Volt már bárányhimlő, mandula, fülgyulladás, lázas vírus, a calici vírust csak azért úsztuk meg, mert mikor vittem volna gyógyultan szóltak, hogy ez van, és még maradtunk inkább itthon. Most hangszál, és légcsőgyulladás. Idén már nem is megyünk! Meddig tart még? Előtte soha nem volt beteg, nem neveltem burokban, jártunk minden fele, rengeteg gyerekkel érintkezett.
Nem csinálok mást csak betegeket ápolok, mert így vagy úgy a 10 hónapos kicsi is elkap szinte mindent! :(
:((
Köszi! Szép kilátások! Igazából a dokink szerint itt sokszor nem is arról van szó, hogy nem elég erős az immunrendszere, nyilván a vírusokat nehéz kiküszöbölni, hanem nem figyelnek rájuk eléggé. Sokszor látom, mikor hozom el délben, hogy az éppen alváshoz átöltöző 1 szál bugyiban szaladgáló gyerekekre nyitják rá az ablakot és dől be rájuk a -1 fok. De alányom többször mondta már, hogy fázott bent mert nyitva volt az ablak. Hát nem tudom. Én soha nem nyitom rá az épen játszó gyerekre az ablakot.
az enyém 2-3 havonta volt "csak" beteg a bölcsiben, át is helyeztek egyből másik részlegre a munkahelyemen a "sok" hiányzás miatt...pedig volt, mikor a férjem volt vele táppénzen...meg csak 1-2 napokat voltam vele otthon...
Már nagycsoportos az oviban, egész jól haladunk, tavasszal volt 1 napos láza, azóta csak tegnap elött hasmenése, de csak az oviban (3-szor volt széklete, aztán elvitették), itthon azóta sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!